STIRI Stadion “Nu avem spălătorie, teren de antrenament şi nici cazare pentru jucători”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuTeam-managerul Oţelului, Cristi Munteanu, a vorbit la Lider Sportiv despre lipsurile acute de la club şi l-a invocat din nou pe patronul Dan Adamescu, singurul care ar mai putea salva echipa la acest moment, după părerea sa.

Cristi Munteanu: “Bineînţeles că, dacă primim finanţarea dorită, noi avem un plan pentru transferuri. Florin Marin este omul care își aduce jucătorii. Lucrurile sunt clare, dar în momentul de față cel mai tare ne doare că nu mai avem teren. Vă daţi seama, la Baza «Ancora» nu avem nici spălătorie, nici teren de antrenament sau de joc, nu avem cazare pentru jucătorii din afara orașului pe care vrem să-i aducem, niciun hotel nu ne primește să cazăm fotbaliştii pe bază de sponsorizare. Practic suntem lăsați singuri, de asta tot spun că ar fi cazul ca domnul Adamescu să intervină, dacă vrea, dacă nu, din păcate, lucrurile nu au viitor.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 nicki55 » 23-07-2015 12:51

tng si adamescu au cumparat acest club cu multi bani in cont, este club privat 100% .. Cu gazda daca locuiesti speli rufe si gatesti platesti , intretinere platesti .. totul se plateste. S-a dus vremurile cu: casa gratis, facultate gratis, etc. GRATIS .. c. munteanu nu mai veni cu astfel de declaratii ca te umpli de penibil! Stt , sa nu cumva sa-l deranjezi pe hipopotam, ( adamescu ) doarme .. fisss; Apropo , tot cu sponsori si la Slobozia ??

nicki55

  •  
  •  

#2 Alexandru C. » 23-07-2015 13:15

Inseamna ca ne-am inscris degeaba in divizia B.

Alexandru C.

Login sau crează cont pentru a comenta              |