STIRI Liga 2 “Nu ştiu de ce pierdem în ultimele minute”

Daniel FloreaDaniel FloreaAntrenorul Daniel Florea a vorbit despre înfrângerea cu marea rivală, Dacia Unirea Brăila. Tehnicianul nu înţelege cum echipa sa pierde mereu pe final de meci, deşi răspunsurile ar trebui căutate probabil cel mai bine într-o oglindă. Florea a mai spus că jucătorii nu mai sunt motivaţi şi nici mulţumiţi, insinuând astfel că problemele financiare de la club afectează întreaga formaţie. Tânărul tehnician, care a ajuns cu Oţelul la 11 meciuri consecutive fără victorie în Liga a II-a, încă mai speră că mai poate scoate echipa din pasa proastă în care a intrat.

Daniel Florea: ”Concluzia e că atunci când nu respecţi fotbalul, nici şansa şi nici norocul nu te mai ajută. A fost o primă repriză aşa cum am dorit-o, iar în a doua a fost o singură echipă pe teren, noi. Nici nu mai ştiu, cred că este a patra înfrângere pe care o suferim în prelungiri. Sunt jucători care nu mai sunt motivaţi, nu mai sunt mulţumiţi, dar asta nu ne scuză că am pierdut în prelungiri. Fotbalul nu te întreabă dacă este drept sau nu. Nu ştiu de ce ajungem aici, nu pot să-mi răspuns singur la această întrebare, de ce pierdem în ultimele minute. O să fac tot posibilul să luăm puncte până la finalul anului, aşa cum am încercat şi astăzi. Nu reuşim să câştigăm, e al 11 meci. O să încerc să scot echipa din pasa asta.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 26-11-2015 14:26

Nu mai bine pleci tu,domnule Florea?Hai te rog frumos.
Fa un bine Otelului si cara-te.
Cat mai ai de gand sa stai si sa ne aburesti ca poate in viitor o sa castigi puncte si bla bla bla?
Ti s-a dus sansa.
DEMISIA!!!
−2

Aruon

  •  
  •  

#2 Viorel Craciun » 26-11-2015 17:28

Citez pe Aruon:
Nu mai bine pleci tu,domnule Florea?Hai te rog frumos.
Fa un bine Otelului si cara-te.
Cat mai ai de gand sa stai si sa ne aburesti ca poate in viitor o sa castigi puncte si bla bla bla?
Ti s-a dus sansa.
DEMISIA!!!

si pe cine pacalesti sa vina in conditiile astea , bai desteptule , cand ei joaca fara salarii de atatea luni , mananca din sponzorizari si dorm ca la cazarma in tot felul de camere cu paturi suprapuse ? tot strigi in continuu ,demisia , dar te-ai gandit pe ce bani poti lua alt antrenor ? nu-l vrei pe Benitez ca tot a luat Realul bataie si tot a fost confirmat ? :sad:

Viorel Craciun

Login sau crează cont pentru a comenta              |