STIRI Liga 2 O nouă amânare la Oțelul! Iată motivele și ce șanse mai sunt de salvare!

FC Oțelul GalațiFC Oțelul GalațiFC Oțelul a emis un comunicat de presă în care a anunțat rezultatul întâlnirii de astăzi din partea creditorilor. Practic, s-a decis o nouă amânare, pentru că trei categorii din patru au votat împotriva planului de reorganizare. 

„Astăzi, 25 ianuarie 2015, a avut loc Adunarea Creditorilor a FC Oțelul Galați. Adunarea Creditorilor a votat planul de reorganizare după cum urmează : 3 categorii de creanțe - vot ÎMPOTRIVĂ, 1 categorie de creanțe - vot PENTRU. În concluzie, Adunarea Creditorilor nu a aprobat planul de reorganizare.
Toți creditorii care au votat împotriva au motivat votul negativ prin faptul că planul propus nu mai este de actualitate (acesta datând din noiembrie 2013), precizând totodată că este necesară actualizarea planului și supunerea la vot a unui nou plan de reorganizare corespunzător situației actuale.
Administratorul judiciar va supune această propunere a creditorilor instanței de judecată de la Tribunalul București care va analiza și va decide.”, se arată în comunicatul oficial emis de către FC Oțelul.

De remarcat faptul că planul de reorganizare era din luna noiembrie 2013! Astfel, era practic imposibil ca Oțelul să aibă câștig de cauză. Șansele clubului roș-alb-albastru de a evita falimentul au scăzut, iar pentru asta e nevoie de un plan competent de reorganizare!

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Mylky » 30-01-2016 10:28

Si Bojinca lucreaza la un nou plan de reorganizare sau doarme? Incep sa cred din ce in ce mai mult ca letargia asta a lui indica faptul ca e omul lui adamescu si a lasat in mod intentionat acelasi plan de reorganizare ce data din 2013.
Intrebati-l pe Bojinca cand va fi gata noul plan de reorganizare si de ce nu se lucreaza sustinut, din greu la acel plan de reorganizare actualizat tinand cont de situatia clubului care este pana la brau in mocirla, daca nu chiar mai rau a ajuns la cote de disperare, falimentul fiind iminent.

Mylky

Login sau crează cont pentru a comenta              |