FC Oțelul GalațiFC Oțelul GalațiConducerea Oțelului a anunțat, pe site-ul oficial al clubului, că bunurile care nu sunt folosite la desfășurarea activității sportive vor fi scoase la vânzare.

FC Oțelul Galați scoate la vânzare bunuri care nu sunt necesare activității fotbalistice constând în mijloace de transport, autoturisme, instalații de fitness, mașini de spălat industriale, mobilier de birou, etc.

Lista cu aceste mijloace fixe poate fi consultată pe pagina www.mb.ro sau la sediul FC Oțelul din Galați, str. A Davila nr.1 , Stadion ”ANCORA”. Pentru aceste bunuri cei interesați pot face oferte în scris până în data de 23.02.2016 pe adresa de mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la numărul de fax: 0236.499.009, urmând ca acestea să fie supuse aprobării Comitetului Creditorilor ce va fi convocat în data de 25 februarie 2016.

Pentru vizionarea bunurilor se pot solicita detalii la telefon: 0740.501.540 , zilnic între orele 09.30-17.00”, se arată într-un anunț postat pe site-ul oficial al Oțelului.