Sorin FrunzaSorin FrunzaGălăţeanul Sorin Frunză, actualul căpitan al Daciei Unirea Brăila, a vorbit despre victoria de pe terenul Oţelului a echipei la care activează. Fostul “oţelar” este de părere că jucătorii Galaţiului sunt ambiţioşi, chiar dacă majoritatea sunt copii şi crede că faptul că oaspeţii au făcut un joc de aşteptare a fost cheia succesului.  


Sorin Frunză (Dacia Unirea Brăila): ”Voiam să câştigăm, să fim acolo sus, au câştigat şi cei de la Călăraşi şi cei de la Clinceni şi Rapidul. Nu a fost un meci uşor, s-a văzut şi rezultatul. Oţelul e o echipă de copii, ambiţioasă, şi ne-a spus şi antrenorul nostru că dacă avem răbdare o să şi înscriem, iar dacă ne ducem peste ei o să pierdem. Şi aţi văzut că am avut răbdare, am câştigat. Suntem un grup unit, echipa e pregătită să ne batem acolo în faţă, dar Brăila nu e pregătită să promoveze ca oraş, ca stadion, ca infrastructură.”

Sorin Frunză (37 de ani) s-a născut în judeţul Galaţi şi a fost junior la Oţelul, dar a făcut carieră prin alte părţi ale României. A mai evoluat pentru Dunărea Galaţi, Cimentul Fieni, Politehnica Timişoara, Jiul Petroşani, FC Vaslui, Universitatea Craiova, FC Botoşani, Unirea Urziceni (cu care a ieşit campion şi pentru care a marcat în Liga Campionilor!), Rapid Bucureşti, şi Dacia Unirea Brăila. A revenit la Oţelul abia în 2011, la vârsta de 33 de ani, dar nu a reuşit să marcheze niciun gol pentru formaţia noastră chiar dacă a jucat de 21 de ori, cu 5 meciuri în Champions League, astfel că după numai un an a părăsit Galaţiul, pentru rivala din Brăila.