STIRI Liga 2 Oțelul se reunește în prima săptămână din iulie

Reunirea ar trebui sa aiba loc in iulieReunirea ar trebui sa aiba loc in iulieÎntr-o intervenție telefonică la Divizia Locală, de la Digi24 Galați, managerul sportiv al Oțelului, Ovidiu Burcă a anunțat că reunirea lotului este programată pentru prima săptămână a lunii iulie:


”Echipa se va reuni în prima săptămână a lunii iulie. Mai avem de lucrat la unele detalii. Împreună cu Florin Marin lucrăm la lotul de jucători și perioada de pregătire, ne gândim unde o să o facem.”

În aceeași intervenție de la Divizia Locală, Ovidiu Burcă a declarat că, la finalul lunii iunie, administratorul special Vlad Răpișcă se va întâlni cu Dan Adamescu:
”Banii sunt foarte importanți, important este să valorificăm o parte din jucători să asigurăm bugetul pentru prima parte a sezonului. Pe 22 iunie, Vlad Răpișcă se va întâlni cu domnul Adamescu. În urma întâlnirii sper să se decidă ca domnul Adamescu să rămână alături de noi. În Liga a II-a nu mai avem banii din drepturile TV, va fi greu să ne asigurăm bugetul pentru întreg sezonul.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 16-06-2015 14:56

Asa ar fi normal insa de la a vrea pana la a se putea e drum lung...Fara bani nu faci nimic..Adamescu daca mai are onoare ar trebui sa bage niste bani,ca la cat a furat de la Otelul.. :-) ;-)
+1

Aruon

  •  
  •  

#2 ADYtza74 » 16-06-2015 16:18

Conditii de antrenament avem si la Baza Zoli David. De ce ar trebui plecat pe nu stiu ce terenuri sa ne pregatim pe mai multi bani ,cand se mai pot face multe cu banii aia? Treaba cu cele cantonamente din iarna da ,ca e clima neprielnica dar de fugit e loc si la noi acum dimineata si seara cu o mica deplasare la Garboavele. E mai ieftin. 8)

ADYtza74

  •  
  •  

#3 Damian » 17-06-2015 14:42

Citez pe Ovidiu Burcă:
Pe 22 iunie, Vlad Răpișcă se va întâlni cu domnul Adamescu. În urma întâlnirii sper să se decidă ca domnul Adamescu să rămână alături de noi.Bai nene, tu esti cu capul? Dar pe ce lume traiesti? Cand a fost adamescu alaturi de club. Cand a fost alaturi de club la greu? A fost pe langa club doar atunci cand avea el de "obtinut" ceva parale. :-x
+1

Damian

Login sau crează cont pentru a comenta              |