Reunirea ar trebui sa aiba loc in iulieReunirea ar trebui sa aiba loc in iulieÎntr-o intervenție telefonică la Divizia Locală, de la Digi24 Galați, managerul sportiv al Oțelului, Ovidiu Burcă a anunțat că reunirea lotului este programată pentru prima săptămână a lunii iulie:


”Echipa se va reuni în prima săptămână a lunii iulie. Mai avem de lucrat la unele detalii. Împreună cu Florin Marin lucrăm la lotul de jucători și perioada de pregătire, ne gândim unde o să o facem.”

În aceeași intervenție de la Divizia Locală, Ovidiu Burcă a declarat că, la finalul lunii iunie, administratorul special Vlad Răpișcă se va întâlni cu Dan Adamescu:
”Banii sunt foarte importanți, important este să valorificăm o parte din jucători să asigurăm bugetul pentru prima parte a sezonului. Pe 22 iunie, Vlad Răpișcă se va întâlni cu domnul Adamescu. În urma întâlnirii sper să se decidă ca domnul Adamescu să rămână alături de noi. În Liga a II-a nu mai avem banii din drepturile TV, va fi greu să ne asigurăm bugetul pentru întreg sezonul.”

www.sportgalati.com