Viorel Stefan nu va mai juca in tricoul OteluluiViorel Stefan nu va mai juca in tricoul OteluluiDacă la transferuri Oţelul nu a punctat încă la capitolul veniri, iată că la plecări suntem deja activi. Viorel Ştefan este primul jucător care îşi reziliază contractul cu formaţia gălăţeană pe anul acesta. Jucătorul împrumutat de la Dinamo pleacă astfel fără să fi lăsat o impresie prea grozavă la echipă. El a jucat în 9 partide pentru Oţelul, bifând 568 de minute.


Sorin Haraga: “Deocamdată ne-am despărți de un singur jucător, Viorel Ștefan, e posibil să mai fie și alte plecări, dar deocamdată nu avem certitudini. Ștefan s-a despărțit de comun acord cu clubul.”

Viorel Ştefan (24 de ani) s-a născut la Crevedia (jud. Dâmboviţa), este dreptaci şi joacă pe postul de mijlocaş central. A fost crescut la “satelitul” lui Dinamo, debutând în Liga a II-a încă din sezonul 2009-2010. A fost împrumutat şi pe la Săgeata Năvodari, CS Buftea sau Progesul Cernica, iar apoi a fost trimis la ACS Berceni, un altfel de “satelit” al lui Dinamo. Aici a cunoscut cea mai bună perioadă a sa, evoluând de 36 de ori şi marcând 5 goluri. Conform transfermarkt a jucat pentru naţionalele U17, U19 şi U21 ale României, deşi nu există informaţii despre partidele respective şi din alte surse.