STIRI Stadion Oţelul vrea să joace pe Dunărea!

Stadionul Dunarea Stadionul Dunarea Conducerea FC Oţelul Galaţi a luat în sfârşit decizia logică şi normală de a cere printr-o adresă Fundaţiei Sportului Gălăţean să poată să joace meciurile din Liga a II-a, de pe teren propriu, pe Stadionul “Dunărea”.


Bătrâna arenă din Galaţi nu se prezintă în cele mai bune condiţii la nivelul gazonului, dar în rest îndeplineşte fără probleme criteriile pentru omologare la nivelul eşalonului secund. În plus, Stadionul “Dunărea” are şi teren de antrenament sintetic, ştiu fiind faptul că Oţelul nici măcar nu se mai poate pregăti în condiţii normale la “Ancora”, acolo unde terenul a fost îngrădit de beneficiara unei retrocedări cu ţăruşi prinşi în ciment direct pe gazon.  
Dacă Oţelul nu primeşte acordul de a juca pe “Dunărea”, atunci formaţia fanion a oraşului Galaţi ar trebui să se mute tocmai la Slobozia, aşa că orice alternativă de a păstra echipa acasă este în beneficiul suporterilor oţelari. Dunărea Bătrână a prezentat chiar ieri un articol în care ne întrebam de ce nu se încearcă închirierea celei mai mari arene din Galaţi, luându-se în calcul doar autoexilul la 118 kilometri distanţă de oraşul nostru.

“Prin prezenta Fotbal Club Oţelul îşi manifestă interesul de a juca meciurile de pe teren propriu din sezonul competiţional 2015-2016, Liga a II-a, pe Stadionul “Dunărea”. Vă rugăm să ne comunicaţi dacă există posibilitatea încheierii unui contract de închiriere şi în ce condiţii (preţ chirie/meci, costuri utilităţi, personal organizare competiţie, etc.). Vă mulţumim”, a fost mesajul transmis de administratorul special al FC Oţelul Galaţi, Vlad Răpişcă, către Fundaţia Sportul Gălăţean, administratorul bazei “Dunărea”, datat 22 iulie 2015. 

Comentarii   
  •  
  •  

#1 nicki55 » 24-07-2015 14:26

Fundaţia Sportul Gălăţean , are datoria de a solutiona acest aspect .. Tot sprijinul pentru OTELUL!
+2

nicki55

  •  
  •  

#2 Aruon » 24-07-2015 15:20

Sper sa reusim sa jucam acasa ,in Galati,pe Dunarea!
+3

Aruon

  •  
  •  

#3 Tudor » 24-07-2015 16:46

Citez pe nicki55:
Fundaţia Sportul Gălăţean , are datoria de a solutiona acest aspect .. Tot sprijinul pentru OTELUL!

Daca cumva vor avea tupeul sa refuze Otelul, o sa fiu curios sa vad motivele.
+2

Tudor

  •  
  •  

#4 nicki55 » 24-07-2015 17:18

Acest club acum , are mare nevoie de o sustinere locala , la nivel de infrastructura si nu numai .. Lasa-ti deoparte ambitii si orgolii ; Otelul Galati trebuie sa traiasca .. Ajutati acum OTELUL !!

nicki55

  •  
  •  

#5 Devilutzu » 24-07-2015 17:42

Un prieten mi-a spus ca a mutat Otelul de la Orange la Vodafone si a adunat si spre acestia 65 000 70 000 de euro. Acum interesant e ca Vodafone a studiat problema sa stie daca se mai inscriu la masa credala dacasa stie daca acestia din urma dupa faliment si vanzari de bunuri le mai pot inapoia datoria dupa ce cei prioritari au facut deja asta,moment in care am ras stiind Otelul meu sarac lipit pamantului. Spre surprinderea mea insa s-au inscris considerand ca vor avea bani pt plata descoperind un numar de proprietati in Bucuresti aflate sub proprietatea Fc Otelul Galati S.A. care ar fi incercat sa fie tinute ascunse stie cineva despre asa ceva?

Devilutzu

Login sau crează cont pentru a comenta              |