STIRI Liga 2 “Palmaresul cred că o să îl ia creditorul cu suma cea mai mare de recuperat”

ANAF se afla in pole-position pentru vastigara palmaresului in caz de faliment la OtelulANAF se afla in pole-position pentru vastigara palmaresului in caz de faliment la OtelulFostul director general adjunct al FC Oțelul Galaţi, Ilie Hagioglu, a vorbit la Divizia Locală, de la postul TV local Digi24, despre palmaresul clubului deținut de Dan Adamescu:

”În caz de faliment palmaresul cred că o să îl ia creditorul cu suma cea mai mare de recuperat, dacă nu cei de la ANAF. Cred că Adamescu va vinde palmaresul după ce ce va intra în faliment. Eu mi-aș dori să nu se ajungă acolo.”
La aceeaşi emisiune, Hagioglu a declarat că s-a dorit preluarea FC Oțelul Galaţi, dar datoriile mari au împiedicat acest lucru:
”Cu mare părere de rău spun că Oțelul, echipa lui Adamescu, dispare. Nu cred că vor juca în Liga a II-a. Ca să mergi pe vechea societate Oțelul, cineva trebuie să achite datoriile.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 mihaiv » 15-07-2015 09:45

cu parere de rau, eu nu resimt nicio parere de rau in aceasta declaratie... echipa e a Galatiului, nu a lui Adamescu, nu conteaza ce scrie in acte, ci ce simtim noi, iar Metalosport ar face bine sa se numeasca in continuare tot asa, pentru ca Otelul e unic.
:sad:
−2

mihaiv

  •  
  •  

#2 Mylky » 15-07-2015 11:51

Si... sa zicem ca palmaresul e preluat de ANAF... Si ce ar putea face ei cu palmaresul? Mai nimic... Decat sa il scoata la licitatie...iar in caz ca exista ofertanti/interesati sa cumpere palmaresul atunci oferta cea mai buna va castiga. Dar in caz ca nu va exista niciun ofertant, niciun interesat de preluarea palmaresului probabil ca ANAF va micsora pretul, va scade din pretentiile financiare pana la o suma la care se va gasi cineva dornic sa preia palmaresul (ca in cazul stemei FC Steaua Bucuresti).

Dar in caz ca nu va dori nimeni acel palmares atunci ce vor face ei cu acel palmares? Vor ramane cu palmaresul si se vor sterge la ******* cu acel palmares.
+3

Mylky

  •  
  •  

#3 GOGU » 16-07-2015 06:30

Sa speram ca va fi totusi cineva interesat de acest palmares ,pote chiar viitoarea echipa ,noul otelul :oops: dar eu ma intreb de ce s-a ajuns aici?chiar nu va fi tras nimeni la raspundere?
+1

GOGU

Login sau crează cont pentru a comenta              |