STIRI Stadion Proprietara şi-a îngrădit terenul la Ancora!

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuDupă ce că nu mai are unde să joace în Galaţi meciurile oficiale, Oţelul a rămas şi fără o parte din terenul de antrenament de la Baza Sportivă ”Zoltan David”. Grecoaica de origine română care este proprietara a aproximativ un sfert din terenul de joc de la “Ancora”, a venit în această dimineață, însoțită de Jandarmerie, executor judecătoresc şi de câţiva muncitori care au îngrădit deja zona de gazon deţinută de aceasta, folosindu-se de ţăruşi. Aşadar, din acest moment, Oţelul nici măcar nu se mai poate antrena în condiţii normale în Galaţi! Deşi avocaţii Oţelului au stat de vorbă cu proprietara este clar acum că nu s-a ajuns la niciun numitor comun.  


Cristiana Valmas (proprietara terenului): „Procesul durează din anul 2006. Eu în toată această perioadă am fost sunată de niște domni, mai exact după ce am câștigat la Curtea de Apel, care mi-au propus să vând terenul meu. Noi ne-am luptat pentru proprietatea bunicului. Este o situație mai mult sentimentală. Nu știu ce voi face cu acest teren. Este al meu și așa trebuie să rămână. În 2006, când a început litigiul, aici era paragină, bălării. Le-am făcut notificare să nu facă lucrări până nu se soluţionează irevocabil situaţia şi totuşi au făcut. Nu vreau să vând clubului la preţul pieţei. Au avut trei-patru ani timp să facă o ofertă, dacă aveau de gând să facă ceva civilizat. Nu ştiu ce va fi, eu vreau să-l valorific. Mai sunt şi alte procese asemănătoare pe rol, care nu s-au soluţionat încă.”

Amenajarea Bazei Sportive “Zoltan David” a costat în jur de un milion de euro, fiind realizată din banii primiţi de la UEFA de către Oţelul, pe când primarul Marius Stan era directorul general al clubului. Stadionul a trecut în proprietatea lui Dan Adamescu, odată cu trecerea clubului de fotbal sub aripa TNG, în septembrie 2012.

Cristi Munteanu: „Avem o problema cu o doamnă din Grecia, care revendică un teren ce se întinde pe o treime din terenul de joc. Nici nu ştiu ce poate să facă acolo, terenul nu are nicio valoare, dar nu vrea să îl vândă, cică e o moştenire şi vrea să tragă gard acolo, în mijlocul terenului.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 radu_alex13 » 17-07-2015 12:10

Din pacate, are tot dreptul atata timp cat are acte pe acel teren!
−3

radu_alex13

  •  
  •  

#2 Tudor » 17-07-2015 12:52

Citez pe radu_alex13:
Din pacate, are tot dreptul atata timp cat are acte pe acel teren!

Culmea e ca fix acum a venit si ea, cand suntem la pamant. Hai ca mi-e greata! :-x
+6

Tudor

  •  
  •  

#3 Alexandru C. » 17-07-2015 13:07

Citez pe Tudor:
Citez pe radu_alex13:
Din pacate, are tot dreptul atata timp cat are acte pe acel teren!

Culmea e ca fix acum a venit si ea, cand suntem la pamant. Hai ca mi-e greata! :-x


Ai dreptate Tudor..de ce nu a venit cand Otelul a castigat campionatul? ma intreb si eu..
+3

Alexandru C.

  •  
  •  

#4 mihaiv » 17-07-2015 14:44

Poate pentru ca nu exista atunci o decizie definitiva. Exista un recurs respins ca nefondat in martie 2015, facut de Otelul la Curtea de Apel, deci cam de atunci decizia tre buie executata. Pana pui mana pe un executor, lasi pe cel executat poate poate face singur ce scrie in sentinta, etc, a mai trecut vremea.
Momentan vad ca mai exista pe rolul Judecatoriei Tg. Bujor (din data de 09.07.2015), cu sedinta programata pentru 19.08.2015 o contestaţie la executare. Mai e cale lunga pana se clarifica situatia bazei sportive.
Poate ne explica cineva mai avizat (nu doar juridic, ci si faptic) cum vor decurge lucrurile de acum inainte. Poate patentam o noua forma de teren de fotbal :sad:

mihaiv

Login sau crează cont pentru a comenta              |