STIRI Liga 2 “Puteam să înscriem de mult mai multe ori”

Otelul a fost umilita pe terenul execrabil de la PojorataOtelul a fost umilita pe terenul execrabil de la PojorataBucovina Pojorâta şi-a făcut un obicei din a învinge pe teren propriu echipele cu nume din Seria I a Ligii a II-a, profitând şi de terenul foarte prost pe care îşi dispută meciurile de acasă. După Farul Constanţa şi Rapid Bucureşti a venit rândul Oţelului să fie spulberată în nordul ţării, dar mai grav este faptul că bucovinenii au ajuns să ne ia la preţ de matineu. Preşedintele celor din Pojorâta spune că echipa sa a defilat în faţa Oţelului, ba mai mult este de părere că formaţia sa putea să înscrie de mai multe ori decât a făcut-o.


Ilie Supernat (preşedinte Bucovina Pojorâta): „Dupa mult chin, am ajuns sa defilăm si noi cum trebuie într-un meci. Puteam să înscriem de mult mai multe ori, dar e bine şi aşa. Suntem cu banii la zi, mai puţin această lună. Sperăm să terminăm cu bine şi etapa viitoare, măcar un punct, şi să vedem când ne vor intra banii din drepturile TV ca să putem să ne achităm cât mai repede drepturile către jucători.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 DanielT » 29-11-2015 11:58

Fara bani si fara oameni competenti in conducere nu se poate face nimic si caderea va continua. Toata speranta noastra este ca falimentul sa fie evitat dar lipsa unui buget cat de mic apasa pe fosta campioana a Romaniei.
Daca se scapa de datoriile la ANAF suma ramasa ar fi mult mai mica si ar putea fi acoperita fara probleme de un om cat de cat potent. Problema nu e ca nu se poate....e ca nu se vrea. La fel Liga Suporterilor ar putea sa asigure un buget satisfacator daca suporterii ar intelege ca LSG 93 e singura portita legala de a ajuta Otelul. Lucrurile sunt destul de simple: suporterii adera la asociatie in numar cat mai mare, platesc o cotizatie iar unii mai potenti pot chiar face donatii. Bugetul astfel realizat poate ajuta Otelul pentru ca exista un contract de reclama si publicitate intre LSG 93 si Otelul pentru ca totul sa fie legal. Lucrurile sunt simple....noi avem talentul sa le complicam. Sa ne imaginam ca toti cei 12 mii de suporteri care au venit la meciul din 2011 cu Timisoara vor sa ajute Otelul macar pentru clipa aia traita atunci. Cotizatia de membru LSG 93 este 10 lei lunar adica 2 euro....o suma simbolica. Asta inseamna ca un minim efort a celor care s-au simtit odata otelari ar aduce in visteria asociatiei 24 mii de euro insemnand un buget anual de aproape 300 mii de euro. Si asta fara sa mai punem in calcul donatiile. In momentul asta noi avem undeva la 30 de membri cotizanti dar multi dintre noi doneaza sume importante pentru a reusi cat de cat sa ajutam echipa sa se prezinte la meciuri. Totul e facut transparent, la fiecare ban primit se elibereaza chitanta fiscala si orice membru cotizant are dreptul sa vada si sa cunoasca situatia financiar-contabila a asociatiei. Mai mult de atat nici nu visam acum cativa ani. Din pacate suporterii galateni sunt mai greu de urnit.
+1

DanielT

Login sau crează cont pentru a comenta              |