STIRI Stadion “S-a jucat în nişte condiţii execrabile de gazon”

Stadionul Dunarea a vazut si vremuri mai buneStadionul Dunarea a vazut si vremuri mai buneAntrenorul Gloriei Buzău, Ion Viorel, a vorbit despre condiţiile execrabile pe care le-a întâlnit la Stadionul “Dunărea”, în meciul cu Oţelul. Fosta glorie roş-alb-albastră a vorbit şi despre problemele pe care le întâmpină la clubul său, unele foarte asemănătoare cu cele ale formaţiei noastre. Revenind la stadioane, trebuie precizat că Oţelul va întâlni mâine, de la ora 15.00, pe ACS Berceni, tot pe arena “Dunărea”!


Ion Viorel (antrenor Gloria Buzău): "Sincer, am vrut să boicotăm meciul. S-a jucat în nişte condiţii execrabile de gazon. Parcă eram pe Lună! În vară noi am dat afară şase boschetari nenorociţi, cu probleme, care au avut conturi la pariuri, iar FRF-ul se foloseşte de ei pentru a lupta împotriva noastră. Sunt declaraţiile celor şase împotriva declaraţiilor celor care joacă în continuare pentru club. Sunt intrat într-o horă, sunt singur, dar nu pot să plec pentru că am de luat de la club peste 100.000 de euro. Salariul de 2200 de lei pe lună nu l-am luat de 16 luni, iar în toată această perioada am adus bani de acasă la echipă. Jucătorii s-au trezit la 5:30, au servit un sandwich la restaurantul meu şi am plecat la Galaţi. Iată condiţiile în care ne derulăm activitatea.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 mateuts37 » 09-03-2016 06:55

Ion Viorel este cu siguranta o legenda a Otelului Galati, dar mai mereu il aud vaicarindu-se. De fapt doar se plange non stop. Despre stadionul Dunarea si conditiile de joc? Pai cine a promis stadion modern daca este votat primar?
Despre stadionul Otelul as spune doar atat...daca incapea pe mainile lui Adamescu, era scos la licitatieacum, precum autocarul si celelalte buniri ce apartin clubului..asa a ramas orasului intr-o forma sau alta.
+1

mateuts37

Login sau crează cont pentru a comenta              |