Stadionul Otelul e in conservare, iar echipa Otelul joaca in mocirla!Stadionul Otelul e in conservare, iar echipa Otelul joaca in mocirla!Ion Viorel a rezumat perfect situaţia fotbalului din oraşul nostru. Antrenorul Gloriei Buzău, fosta mare glorie a fotbalului gălăţean, nu înţelege - cum nu înţelegem nici noi suporterii - cum s-a putut ajunge ca Oţelul să evolueze în mocirla de pe Stadionul “Dunărea”, asta în timp ce Combinatul ArcelorMittal Galaţi păstrează Baza Sportivă Oţelul în conservare, deşi aici este cel ma bun gazon din toată regiunea Moldovei!

În rest, “Vioară” i-a lăudat pe puştii oţelari care apără acum culorile roş-alb-albastre şi a vorbit deschis despre problemele mari de la clubul său.  

Ion Viorel (antrenor Gloria Buzău): “Îmi pare rău ca aceşti copii talentaţi au ajuns să fie băgaţi la înaintare, îi felicit pentru joc şi atitudine. Parcă s-a ajuns să se ţină cont de o vorbă a lui Rică Răducanu, care spunea că vrea să facă mai întîi facultate, ca apoi să-i fie mai uşor la liceu. Ce s-a întâmplat astăzi arată în ce hal a ajuns fotbalul românesc. Într-un oraş ca Galaţiul, să ai stadionul Oţelul cu gazon foarte bun, dar să ajungi să joci pe un teren aproape impracticabil… Suntem şi noi în insolvenţă, datoriile sunt mari, jucători neplătiţi şi cu deplasări în ziua meciului. Am plecat cu luna pe cer pentru acest meci! Primarul Buzăului a fost condamnat recent pentru că a sprijinit sportul, numai în România se poate întâmpla aşa ceva. Ne-a fost alocată în Consiliul Local suma de 14 miliarde lei vechi, dar în această situaţie nimeni din Primărie nu-şi mai asumă răspunderea să semneze pentru a putea primi banii.”