STIRI Liga 2 “Să fie startul revenirii Oțelului”

FOTO lsg93.orgFOTO lsg93.orgFC Oțelul Galați – Rapid CFR Suceava 3-0! “Oțelarii” s-au trezit la viață, dar să sperăm că acesta este doar începutul. Echipa Fan Club FC Oţelul Galaţi a chestionat jucătorii cu privire la rezultatul meciului de azi. Să vedem răspunsurile:


Eduard Dumitru: „Este un sentiment plăcut, cred că era timpul să ne revenim și noi și să arătăm că multe meciuri au ținut de șansă și poate neatenție. Într-un final ne-am făcut un început de vacanță bun și sperăm ca ăsta să fie doar startul revenirii Oțelului.”

Lucian Asanache: „Suntem mai încrezători având în vedere rezultatul și jocul prestat, în schimb nu trebuie să ne încântăm prea mult, pentru că suntem tot în zona fierbinte a clasamentului, trebuie să ne reîncărcăm bateriile în vacanță, iar din ianuarie să ne antrenăm mai bine și să reușim să câștigăm meciurile din restul returului. Avem nevoie de puncte pentru a ne îndepărta de Ceahlăul Piatra Neamţ și pentru a ne fi mai ușor în play-out. Suntem bucuroși pentru victoria de astăzi.”

Fan Club FC Oţelul Galaţi

Login sau crează cont pentru a comenta              |