STIRI Liga 2 “Se dorește desființarea clubului istoric OȚELUL GALAȚI!”

Valentin StefanValentin StefanFostul căpitan de legendă al Oţelului, Valentin Ştefan, a lăsat câteva mesaje tranşante pe pagina de Facebook a suporterilor echipei, explicând că, după părerea sa, se încearcă distrugerea cu bună ştiinţă a formaţiei fanion a oraşului nostru şi înfiinţarea alteia care să-i ia locul. Ex-mijlocaşul central roş-alb-albastru a mai precizat că are dreptul să-şi spună opinia, fiind unul dintre reperele istorice ale clubului alături de colegii săi de generaţie!


Valentin Ştefan: “Ce v-am spus oameni buni de un miliard de ori!? Se dorește desființarea clubului istoric OȚELUL GALAȚI și înfiinţarea altuia pentru că acolo e loc de noi "imense" investiții, de unde apoi să se câștige lovele!!! Treziți-vă fraților și nu mai înghițiți toate gogoșile nenorociților ăstora! Nu sunt eu în măsură să dau soluții. Dar cel puțin pot să îmi dau cu părerea asupra unor personaje care au îngropat fotbalul gălățean! Nimeni nu poate să-mi ia acest drept!!! Și aceasta pentru că am făcut parte dintr-un grup cinstit de fotbaliști care întotdeauna ne-am pus tot ce am avut mai bun numai în slujba clubului OȚELUL GALAȚI! Și asta pentru că fotbalul mi-a dat totul și eu sunt dator să fac același lucru la rândul meu. De aici nu pot să fac decât să încerc să vă deschid ochii ca să vă informați, în cazul în care nu știți, cine și cum încearcă să vă joace pe degete! Atât doar vreau... Dacă e prea mult, atunci nu mai plângeti și faceți singuri ceva... Asta până nu va fi însă prea târziu... Baftă multă...”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 otzelarul » 17-06-2015 15:04

Din ce se aude prin gura targului azi au intrat 200.000 euro +25% dintr-un eventual transfer in strainatate in contul Otelului (adica a lu' Adamescu) prin vanzarea lui Alex Tudorie la FCSB

PS : ne-ar mai trebuie inca 600.000 euro ca sa incepem in liga secunda, acum sa vedem daca vorbele astora din conducere au vreo valoare :)

otzelarul

Login sau crează cont pentru a comenta              |