STIRI Liga 2 “Se poartă discuții pentru o posibilă preluare a clubului de către alți acționari”

Aurelian StamateAurelian StamateNoul conducător sportiv al Oțelului, Aurelian ”Vivi” Stamate, a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, despre situația în care a găsit clubul:

”Nu am regăsit clubul Oțelul într-o situație prea bună. Important este că au reușit să supraviețuiască până la amnistia de la ANAF. Vestea de la ANAF mărește șansele clubului de a primi un nou acționar care să vină cu infuzie de capital, să redreseze situația. Situația clubului este greu de descris, până pe 13 ianuarie trebuie să pregătim planul de redresare, în care clubul trebuie să pună pe tapet planul de reorganizare. În acest moment, administratorul judiciar, domnul Bojincă, poartă discuții pentru o posibilă preluare a clubului de către alți acționari”, a spus Vivi Stamate.

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Damian » 22-12-2015 23:13

Citat:
În acest moment, administratorul judiciar, domnul Bojincă, poartă discuții pentru o posibilă preluare a clubului de către alți acționari”, a spus Vivi Stamate.Si exista zvonuri, se stie cumva vreun nume, cine sunt cei cu care poarta discutii domnul Bojinca pentru o posibilă preluare a clubului de către alți acționari? Ma gandesc ca doar nu dadea anunt in ziar de genul "Club profesionist de fotbal...cautam investitori. Rugam seriozitate." O fi avut el vreo arie de posibile nume, directii catre cine si cu cine anume sa poarte aceste discutii pentru ca sansele ca acest club sa fie preluat de alti investitori sa aiba sanse sa se realizeze. ;-)

Damian

Login sau crează cont pentru a comenta              |