STIRI Liga 2 “Singura salvare este apariţia unei surse de finanţare, altfel nu se mai poate continua aşa”

Vivi StamateVivi StamateManagerul sportiv al Oţelului, Aurelian Stamate, a declarat că toată suflarea oţelară aşteaptă cu înfrigurare verdictul Tribunalului Bucureşti, care ar putea arunca clubul în faliment sau, din contră, i-ar putea da şansa la reorganizare. Conducătorul echipei de la Dunăre spune că abia după aflarea rezultatului se poate pune în aplicare un plan de redresare, dar şi acest lucru depinde de apariţia unei surse de finanţare, în caz contrar fosta campioană a României trebuind să se obişnuiască cu un statut de amatoare.


“Vivi” Stamate: „Nu putem discuta absolut nimic decât în funcţie de verdictul Tribunalului, ceea ce înseamnă aprobarea sau neaprobarea planului de reorganizare sau intrarea în procedura de faliment. Avem un plan de redresare, dar ne trebuie o sursă de finanţare pentru a pune în aplicare ceea ce gândim. Singura salvare este apariţia unei surse de finanţare, altfel nu se mai poate continua aşa, pentru că este amatorism şi ne facem viaţa grea tuturor.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Laguna GT » 15-01-2016 21:42

L-ati intrebat pe Marius Stan daca va puteti baza pe CJ GL pentru un sprijin 'de la stat'? Cred ca e singura solutie reala pentru Otelul in acest moment.
+1

Laguna GT

Login sau crează cont pentru a comenta              |