STIRI Stadion

Stadionul Otelul a ramas in conservarePreşedintele Suporter Club Oțelul Galați, Sorin Haraga, a vorbit la emisiunea de radio Lider Sportiv despre arena pe care echipa suporterilor își va desfășura activitatea:

Stadionul OtelulNici nu a murit bine Oţelul, că o altă echipă i-a şi luat locul din casă... După ce zilele trecute a apărut o poză cu Metalosport Galaţi antrenându-se pe terenul II al Bazei Sportive Oţelul Galaţi, de curând a venit şi confirmarea că echipa de Liga a III-a îşi va juca meciurile de acasă pe legendara arenă din Ţiglina III.

FOTO Sorin PanaAntrenorul echipei de juniori cu care Oțelul joacă în Liga a II-a, Stelian Bordeianu, a vorbit la emisiunea de radio Lider Sportiv 96 despre ultimul meci al juniorilor, înfrângerea (2-5) cu Farul Constanța.

Acasa!După două meciuri disputate în mocirla de pe Stadionul “Dunărea”, Oțelul este foarte aproape să revină acasă, pe arena care îi poartă numele. Conform ultimelor veşti, echipa noastră va juca meciurile cu Farul Constanța și Rapid București acasă. Despre revenirea pe Stadionul ”Oțelul” a vorbit la emisiunea radiofonică Lider Sportiv 95, antrenorul Stelian Bordeianu:

Acasa...După ce copiii Galaţiului au intrat până la glezne în mocirla de pe Stadionul “Dunărea” pentru a apăra blazonul echipei fanion a oraşului nostru, se pare că soarta le va zâmbi şi lor în sfârşit. Oţelul ar putea reveni pe stadionul care-i poartă numele, cu acordul Combinatului ArcelorMittal, proprietarul bazei sportive din Ţiglina III, încă de săptămâna viitoare, la meciul din etapa a 23-a, contra Farului Constanţa, care se va disputa cel mai probabil sâmbătă, 19 martie, cu începere de la ora 11.00.

FOTO Marian BrailescuLa Lider Sportiv 94, de la Radio ProFM LiderFM, fotbalistul Oțelului, Antonio Sefer, a vorbit despre jocul cu Gloria Buzău și adaptarea la nivelul Ligii a II-a:

Stadionul Dunarea a vazut si vremuri mai buneAntrenorul Gloriei Buzău, Ion Viorel, a vorbit despre condiţiile execrabile pe care le-a întâlnit la Stadionul “Dunărea”, în meciul cu Oţelul. Fosta glorie roş-alb-albastră a vorbit şi despre problemele pe care le întâmpină la clubul său, unele foarte asemănătoare cu cele ale formaţiei noastre. Revenind la stadioane, trebuie precizat că Oţelul va întâlni mâine, de la ora 15.00, pe ACS Berceni, tot pe arena “Dunărea”!

Ion Viorel in vremurile de glorie pe Stadionul OtelulLegendarul jucător oţelar, Viorel Ion, a comentat la Lider Sportiv 94 faptul că echipa noastră joacă acum meciurile de pe teren propriu pe Stadionul ”Dunărea”, în timp ce Stadionul ”Oțelul” este în conservare.

Stelian BordeianuEchipa de juniori cu care FC Oțelul Galaţi activează în liga secundă a pierdut, 0-2, pe teren propriu, Stadionul ”Dunărea”, meciul din etapa a XX-a, cu Gloria Buzău. La Lider Sportiv 94, ProFM LiderFM, antrenorul echipei, Stelian Bordeianu, a vorbit despre înfrângerea cu buzoienii.

Stadionul Otelul e in conservare, iar echipa Otelul joaca in mocirla!Ion Viorel a rezumat perfect situaţia fotbalului din oraşul nostru. Antrenorul Gloriei Buzău, fosta mare glorie a fotbalului gălăţean, nu înţelege - cum nu înţelegem nici noi suporterii - cum s-a putut ajunge ca Oţelul să evolueze în mocirla de pe Stadionul “Dunărea”, asta în timp ce Combinatul ArcelorMittal Galaţi păstrează Baza Sportivă Oţelul în conservare, deşi aici este cel ma bun gazon din toată regiunea Moldovei!

Mai multe articole..

Pagina 1 din 9

Început
Anterior
1
Login sau crează cont pentru a comenta              |