STIRI Stadion

Stadionul Dunarea Se pare că ArcelorMittal Galaţi a revenit iar asupra deciziei de a lăsa Oţelul să joace pe stadionul care-i poartă numele şi va băga arena din Ţiglina III în conservare. În consecinţă, Oţelul va juca meciurile de acasă în Galaţi, dar pe Stadionul “Dunărea”, arenă care a primit în toamnă girul Federaţiei Române de Fotbal să organizeze şi partide de Liga a II-a.

Baza Sportiva pentru Copii si Juniori Zoltan DavidLa Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, fostul director general adjunct al Oțelului, a vorbit despre Baza Ancora și acea bucată de teren îngrădită din terenul de joc:

Stadionul OtelulLa Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, Ilie Hagioglu a vorbit despre cumpărarea Stadionului ”Oțelul” de către Primăria Municipiului Galați de la Combinat:

Stadionul OtelulLa Divizia Locală, de la Digi24 Galaţi, Alexandru Avram a vorbit despre problema gazonului pe terenurile din deplasare, dar şi despre apartenenţa Oţelului la oraşul Galaţi şi de faptul că echipa roş-alb-albastră nu poate juca meciurile de acasă decât în municipiul nostru, chiar dacă ar fi obligată să joace în curtea unei şcoli, de exemplu.  

Stadionul Otelul iarnaLa Divizia Locală, de la Digi24 Galaţi, Alexandru Avram a vorbit despre problema Oţelului cu stadionul care-i poartă numele, formaţia noastră fiind alungată în două rânduri de la baza sportivă de legendă a oraşului nostru şi revenind după mai multe discuţii între Primărie şi proprietarul arenei, ArcelorMittal Galaţi.  

Stadionul Otelul iarnaFostul manager sportiv al echipei noastre, Cristian Munteanu, a vorbit la Divizia Locală, de la Digi24 Galați, despre situația Stadionului ”Oțelul”:

Gazonul de pe Otelul este in continuare de nivelul Ligii 1La Divizia Locală, de la Digi24 Galaţi, Robert Ciurea a vorbit despre terenurile de antrenament şi de joc din Galaţi. Fundaşul stânga este de părere că Stadionul Oţelul are un gazon impecabil, de nivelul celor din Liga 1. Jucătorul de 20 de ani a vorbit şi despre problema banilor la club, dar şi despre lupta la titularizare.

Gazon Dunarea, in vremurile bunePreşedintele Fundaţiei Sportul Gălăţean, Cătălin Tofan, a explicat la emisiunea Divizia Locală, de la Digi24 Galaţi, cam cât ar costa prima etapă a refacerii Stadionului Dunărea.

Stadion DunareaPreşedintele Fundaţiei Sportul Gălăţean, Cătălin Tofan, a vorbit la emisiunea Divizia Locală despre refacerea Stadionului Dunărea care se va realiza în 3 etape, în următorii 2-3 ani.

Primaria vrea Stadionul Otelul de la Combinatul ArcelorMittalPreşedintele Fundaţie Sportul Gălăţean, Cătălin Tofan, a explicat la Divizia Locală de la Digi24 Galaţi, cât de avansate sunt negocierile dintre Primărie şi ArcelorMittal, cu privire la cumpărarea Stadionului Oţelul. Fostul jucător oţelar a precizat din nou că suma pentru care Combinatul este dispus să renunţe la stadion este una rezonabilă. Tofan a explicat şi toţi paşii prin care baza sportivă ar urma să treacă din patrimoniul ArcelorMittal în cel al oraşului Galaţi.

Mai multe articole..

Pagina 2 din 9

2
Login sau crează cont pentru a comenta              |