STIRI Stadion

Stadionul Otelul ar putea fi cumparat de catre Primarie de la actualul proprietar, ArceloMittalCătălin Tofan, fotbalist care în toată cariera sa a activat doar pentru Oţelul Galaţi, actualul preşedinte al Fundaţiei Sportul Gălăţean, a vorbit la Divizia Locală de la Digi24 Galaţi despre ce s-ar întâmpla odată cu preluarea de la ArcelorMital a Bazei Sportive Oţelul de către Primăria Galaţi.

Stadionul Otelul ar putea reveni orasului GalatiFostul jucător de legendă al Oţelului, Cătălin Tofan, actualul preşedinte al Fundaţiei Sportul Gălăţean, a vorbit la Divizia Locală de la Digi24 Galaţi despre dorinţa Primăriei de a achiziţiona Baza Sportivă Oţelul de la ArcelorMittal. Tofan a explicat că cei de la Combinat cer un preţ convenabil pentru stadion, un preţ care poate fi acceptat de către Consiliul Local Galaţi, dar nu a dezvăluit suma exactă.  

Marius StanOţelul a fost din nou la un pas să fie alungată definitiv de pe stadionul care-i poartă numele şi doar intervenţia Primăriei pe lângă ArcelorMittal, proprietara arenei, a împiedicat această ruşine. Datorită acestei situaţii ingrate a apărut din nou pe tapet problema stadionului din Ţiglina III, moştenit de colosul siderurgic odată cu preluarea Combinatului din Galaţi. Primarul Marius Stan şi directorul Fundaţiei Sportul Gălăţean, Cătălin Tofan, au vorbit iar despre necesitatea preluării Stadionului “Oţelul” de către municipalitate pentru ca echipa fanion a Galaţiului să nu ma întâmpine problema de care s-a lovit acum, dar şi în vară!   

Totul e bine cand se termina cu bineDupă toată tevatura din această săptămână, provocată de alungarea Oţelului de pe stadionul care-i poartă numele, iată că lucrurile au revenit la normal, cu puţin timp înainte de meciul de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Academica Clinceni. Echipa de fotbal Oţelul se va întoarce acasă, la Baza Sportivă Oţelul, Combinatul ArcelorMittal revenind la sentimente mai bune după o discuţie cu primarul Marius Stan şi fiind de acord să găzduiască formaţia roş-alb-albastră cel puţin până la sfârştiul anului.

Otelul ar putea reveni acasa mai devreme decat se astepta oricineTot tărăboiul pornit în urma interzicerii echipei noastre pe Stadionul “Oţelul” ar putea deveni istorie. După ce conducerea clubului s-a lovit de opoziţia dârză a suporterilor care au refuzat variantele Brăila şi Lieşti, adică mutarea echipei din oraş, se ajunsese la varianta Stadionului “Dunărea”, omologat cu mare greutate de FRF din cauza condiţiilor precare de la nivelul gazonului. Azi însă lucrurile au luat o turnură favorabilă pentru Oţelul şi fanii roş-alb-albaştri.

Otelul se muta de sambata pe DunareaDată afară de pe stadionul care-i poartă numele, Oţelul va rămâne până la urmă să joace meciurile de acasă în Galaţi, pe Stadionul “Dunărea”, arenă care a primit astăzi girul Federaţiei Române de Fotbal să organizeze şi partide de Liga a II-a. După o inspecţie minuţioasă, comisia FRF a omologat cea mai mare arenă sportivă din Galaţi, iar suporterii pot răsufla uşuraţi, deoarece Oţelul rămâne acolo unde îi este locul şi anume în oraşul nostru.

Stadionul Dunarea a cunoscut si vremuri mai bunePreședintele Fundației Sportul Gălățean, Cătălin Tofan, a anunțat la Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, că Stadionul ”Dunărea” poate fi omologat de FRF pentru jocurile din Liga a II-a.

Stoian & CirjanJucătorii George Cîrjan şi Cosmin Stoian au vorbit la Divizia Locală de la Digi24 Galaţi despre situaţia Oţelului care a rămas recent fără un stadion pe care să-şi poată disputa meciurile de pe teren propriu. Cei doi fotbalişti au declarat la unison că preferă să joace pe un teren prost, dar cu suporterii în spate, decât să se mute din oraş, mai ales la rivala din Brăila!  

foto arhivaFan Club FC Oţelul Galaţi: Care este starea financiară la Oțelul?
Laurențiu Candrea: „Situaţia financiară e grea, cum o știe toată lumea, dar sperăm în mai bine.”

Fan Club FC Oţelul Galaţi: Care sunt șansele să jucăm pe Stadionul “Dunărea”?
Laurențiu Candrea: „Totul depinde de comisia de omologare de la FRF, pentru că stadionul Dunărea este în acest moment omologat doar pentru Liga a 3-a.”

Cristi MunteanuCristian Munteanu, managerul sportiv al FC Oțelul Galaţi, a oferit lămuriri în privința stadionului pe care gruparea gălățeană își va disputa jocurile de pe teren propriu. După ce a fost intens dezbătut subiectul la Lider Sportiv, de pe ProFM LiderFM, alături de Cristi Munteanu și Cătălin Tofan (președintele Fundației Sportul Gălățean), iar ca primă variantă fusese ales stadionul din Brăila, managerul sportiv al Oțelului a anunțat că Stadionul Dunărea e unica soluție.

Mai multe articole..

Pagina 3 din 9

3
Login sau crează cont pentru a comenta              |