STIRI Stadion

FOTO Marian BrailescuLa Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, conducătorul sportiv al Oțelului, Cristi Munteanu, a declarat că echipa va părăsi Galațiul și că va avea de ales între Brăila și Liești pentru a juca meciurile de pe teren propriu.

Cristi Munteanu & co. au refuzat sa joace pe Dunarea si prefera sa plecam in exilLa Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, președintele Fundației Sportul Gălățean, Cătălin Tofan, a declarat că Oțelul a refuzat să joace, gratuit, pe Stadionul ”Dunărea” și că preferă să evolueze la Brăila!

Otelul a mai jucat deja de doua ori anul acesta la BrailaUPDATE: Deşi a vorbit despre stadionul din Lieşti ca despre o posibilă destinaţie pentru Oţelul, managerul sportiv Cristi Munteanu nu a luat în calcul faptul că arena din judeţul Galaţi nu poate fi omologată pentru Liga a II-a, deoarece nu are o capacitate de peste 1500 de locuri. Clubul nostru s-a lovit de această problemă şi în vară, atunci când s-a încercat omologarea Bazei Sportive Zoltan David (ex-Ancora)!

Intrat în direct la emisiunea Lider Sportiv de la Radio ProFM LiderFM, preşedintele Fundaţiei Sportului Gălăţean, Cătălin Tofan, a dezvăluit faptul că Oţelul ar primi oricând dreptul de a juca GRATIS pe Stadionul “Dunărea”. Problema este că cei din conducerea clubului roş-alb-albastru, în frunte cu managerul sportiv Cristian Munteanu, ar fi refuzat acest lucru şi doresc ca Oţelul să-şi dispute meciurile considerate pe teren propriu în oraşul rival Brăila, până la sfârşitul anului.

Stadionul Dunarea, cea mai mare arena din judetul GalatiLa Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, Cătălin Tofan, președintele Fundației Sportului Gălățean, a anunțat că Stadionul “Dunărea”, bază sportivă administrată de Fundație, are perspective de îmbunătățire. Acest lucru capătă o importanţă deosebită de vreme ce Oţelul a fost dată din nou afară de pe arena care-i poartă numele şi nu are unde să mai evolueze decat pe cel mai mare stadion din judeţul nostru.

Sediul revine in Galati, dar Otelul se muta pe Dunarea !Galați, 5 noiembrie 2015
Liga Suporterilor Gălățeni 1993 se arată în continuare preocupată de viitorul clubului-fanion al orașului Galați și întreprinde necontenit demersuri pentru susținerea activității FC Oțelul. Astfel, reprezentanții asociației suporterilor au inițiat o întrevedere cu administratorul judiciar al clubului, Mihail Bojincă, pentru a putea avea o imagine mult mai clară asupra situației actuale a Oțelului și a soluțiilor legale ce pot asigura un viitor stabil pentru formația oțelară.

Otelul ar putea fi alungata din nou de pe stadionul care-i poarta numeleOţelul a remizat, 0-0, în derby-ul codaşelor din Seria I a Ligii a II-a cu Ceahlăul Piatra Neamţ, iar veştile proaste nu se opresc aici! Cristian Munteanu, managerul sportiv al formaţiei noastre, a declarat că este foarte posibil ca meciul cu Ceahlăul să fi fost ultimul susţinut de Oţelul pe stadionul care-i poartă numele, deoarece ArcelorMittal nu ar mai permite echipei roş-alb-albastre să joace gratuit pe arena din Ţiglina III. Cum Oţelul nu mai are bani pentru absolut nimic, acest lucru ar însemna că va fi imposibil să mai jucăm acasă. “Babicu” a cerut clemenţă din partea Combinatului, măcar până la iarnă!

Sa speram ca ArcelorMittal va lasa in continuare Otelul sa joace pe arena care-i poarta numeleOțelul traversează o perioadă nefastă din punct de vedere financiar și are nevoie mai mult ca oricând de orice sprijin. Un sprijin care ar putea veni din partea Combinatului, care a cedat deja stadionul fără nicio pretenție financiară timp de trei partide. Acum, după ce a expirat termenul de grație oferit de reprezentanții ArcelorMittal, luni dimineață, în jurul orei 10.00, va avea loc o nouă întâlnire pentru negocieri între Cristian Munteanu, conducătorul Oțelului, și Bogdan Grecu, reprezentantul Combinatului.

Persoane necunoscute au lasat mesaje la Stadionul OtelulOdată cu apropierea datei de 23 septembrie, care ar putea fi ultima zi din istoria clubului nostru, suporterii devin tot mai neliniştiţi pe zi ce trece. Temerile fanilor au apărut peste noapte şi pe gardul extern al Stadionului “Oţelul”. Persoane necunoscute au scris mai multe mesaje pe pereţii arenei din Ţiglina III în zona intrării de la Tribuna I.

Stadion OtelulÎntr-o intervenție la emisiunea radiofonică Lider Sportiv, vicepreședintele clubului Metalosport Galaţi, Ilie Hagioglu, a anunțat că cele două echipe gălățene Oțelul și Metalosport, vor avea posibilitatea să împartă Stadionul ”Oțelul”, chiar dacă arena va fi preluată de către Primărie:

FOTO dunareabatrana.roSuporterii Oţelului au avut parte de o surpriză la revenirea pe stadionul din Ţiglina III. Spectatorii de la Tribuna 1, singura zonă în care s-a permis accesul fanilor în afară de peluze, au putut admira noua estetică a băncilor de rezervă şi a cabinei observatorului. Acestea au fost colorate în roş-alb-albastru aplicându-se un autocolant însoţit de câteva mesaje cu priză la public.

Mai multe articole..

Pagina 4 din 9

4
Login sau crează cont pentru a comenta              |