STIRI Stadion

FOTO Marian BrailescuPrezent în studioul emisunii Matinalul de Seară, de la Express TV Galați-Brăila, managerul sportiv al Oțelului, Cristian Munteanu, a anunțat că acel gard de pe gazonul Stadionului “Ancora-Zoltan David” trebuie îndepărtat:

Stadionul Otelul plinDirectorul sportiv al Oțelului, Cristi Munteanu, a anunțat la Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, că este o realizare faptul că Oțelul va juca în Galați, pe stadionul care-i poartă numele:

Primarul Marius StanÎntr-o sedinţă a Consiliului Local Galaţi, primarul Marius Stan a făcut un anunţ surprinzător, acela că municipalitatea doreşte să cumpere Stadionul “Oţelul”, o arenă de legendă pentru fotbalul gălăţean, locul unde formaţia fanion a oraşului nostru a câştigat campionatul în 2011.

ACASAManagerul sportiv Cristian Munteanu a reuşit să găsească înţelegere la ArcelorMittal Galaţi, iar în loc de cel puţin 3 etape a obţinut Stadionul “Oţelul” pentru întreg turul de campionat! Mai mult, dacă în urmă cu câteva zile nu era sigur dacă primul meci de pe teren propriu se va juca la Galaţi, oficialul roş-alb-albastru a putut anunţa cu mândrie că partida cu Dunărea Călăraşi, din 5 septembrie, se va juca pe arena din Ţiglina III şi nu la Slobozia. Marţi se aşteaptă comisia de la Federaţia Română de Fotbal care va reomologa stadionul. Cel mai probabil la partidele oficiale vor fi deschise doar Tribuna I şi peluzele arenei, în funcţie de numărul de spectatori. De asemenea, echipa noastră a primit dreptul de a se antrena o dată înainte de fiecare meci de acasă pe Stadionul “Oţelul”! Pe această cale, Dunărea Bătrână ţine să mulţumească, în numele tuturor suporterilor, celor din Combinat, pentru că păstrează tradiţia oraşului şi lasă echipa fanion a municipiului să evolueze acasă, pe arena din Ţiglina III.

Pericolul Slobozia inca ne pandesteManagerul sportiv Cristi Munteanu a explicat în detaliu, la emisiunea radiofonică Lider Sportiv, cum a decurs întâlnirea cu reprezentanţii ArcelorMittal şi discuţiile legate de stadion. Oficialul roş-alb-albastru a afirmat că a găsit înţelegere la directorii din Combinat, dar nu ştie dacă primul joc de pe teren propriu, cel cu Dunărea Călăraşi, se va disputa pe arena din Ţiglina III, deoarece trebuiesc reînnoite toate avizele de către Federaţia Română de Fotbal. Babicu a precizat că se depun toate eforturile pentru ca partida să se dispute la Galaţi, dar dacă comisia FRF nu va permite acest lucru, atunci revenirea acasă se va amâna pentru etapa a 4-a. În caz că meciul cu cei din Călăraşi nu se va juca în Galaţi, atunci se va disputa la Slobozia, iar adversara Dunărea va fi mult mai aproape de casă, deşi Oţelul joacă teoretic pe teren propriu.

Stadionul Otelul in zi de meciÎn urma negocierilor din Combinat, compania ArcelorMittal a oferit Baza Sportivă Oţelul, în zi de meci, echipei noastre, pentru cel puţin 3 etape. De asemenea, Stadionul “Siderurgistul” va putea fi folosit cu titlu gratuit, pentru pregătirea juniorilor! Nu numai, Oţelul va juca însă pe arena din Ţiglina III, ci şi concitadina Metalosport, programul celor două echipe nesuprapunându-se, cel puţin pentru o perioadă, la începutul campionatelor Ligii a II-a şi a III-a. Managerul sportiv al Oţelului, Cristian Munteanu, a declarat că nu este deloc deranjat de această decizie, mai ales că este bucuros că echipa noastră va fi reprimită pe arena care-i poartă numele. Singura neplăcere pentru oficialul roş-alb-albastru este cauzată de faptul că un oraş atât de mare ca Galaţiul nu mai are echipă în prima ligă.  

Otelul se intoarce ACASAManagerul sportiv Cristi Munteanu a reuşit să obţină Stadionul “Oţelul” pentru cel puţin 3 meciuri de pe teren propriu din Liga a II-a, la negocierile care au avut loc astăzi la Combinat. Compania ArcelorMital a fost deschisă până la urmă la discuţii cu cei din conducerea Oţelului şi le-a oferit acestora baza sportivă în zi de meci, dar şi Stadionul “Siderurgistul”, cu titlu gratuit, pentru pregătirea juniorilor! Rămâne de văzut ce se va întâmpla după finalizarea negocierilor, dar până atunci important este că OŢELUL REVINE ACASĂ în zi de meci!

Istoria Otelului e plina de suisuri si coborasuriManagerul sportiv Cristi Munteanu, a declarat la Divizia Locală, de la Digi24 Galați, că Oțelul trebuie păstrat la Galați datorită suporterilor:

Pe Otelul cresc buruieniSituaţia fotbalului gălăţean a atins cote ridicole! Oţelul nu poate disputa în oraşul nostru nici măcar o partidă amicală în compania unui adversar tot din Galaţi!

Dezastrul de la AncoraFostul director general adjunct al Oțelului, Ilie Hagioglu, a comentat la Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, retrocedarea terenului de la Baza Sportivă “Zoltan David”:

Mai multe articole..

Pagina 5 din 9

5
Login sau crează cont pentru a comenta              |