STIRI Stadion

Otelul se muta de sambata pe DunareaDată afară de pe stadionul care-i poartă numele, Oţelul va rămâne până la urmă să joace meciurile de acasă în Galaţi, pe Stadionul “Dunărea”, arenă care a primit astăzi girul Federaţiei Române de Fotbal să organizeze şi partide de Liga a II-a. După o inspecţie minuţioasă, comisia FRF a omologat cea mai mare arenă sportivă din Galaţi, iar suporterii pot răsufla uşuraţi, deoarece Oţelul rămâne acolo unde îi este locul şi anume în oraşul nostru.

Stadionul Dunarea a cunoscut si vremuri mai bunePreședintele Fundației Sportul Gălățean, Cătălin Tofan, a anunțat la Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, că Stadionul ”Dunărea” poate fi omologat de FRF pentru jocurile din Liga a II-a.

Stoian & CirjanJucătorii George Cîrjan şi Cosmin Stoian au vorbit la Divizia Locală de la Digi24 Galaţi despre situaţia Oţelului care a rămas recent fără un stadion pe care să-şi poată disputa meciurile de pe teren propriu. Cei doi fotbalişti au declarat la unison că preferă să joace pe un teren prost, dar cu suporterii în spate, decât să se mute din oraş, mai ales la rivala din Brăila!  

foto arhivaFan Club FC Oţelul Galaţi: Care este starea financiară la Oțelul?
Laurențiu Candrea: „Situaţia financiară e grea, cum o știe toată lumea, dar sperăm în mai bine.”

Fan Club FC Oţelul Galaţi: Care sunt șansele să jucăm pe Stadionul “Dunărea”?
Laurențiu Candrea: „Totul depinde de comisia de omologare de la FRF, pentru că stadionul Dunărea este în acest moment omologat doar pentru Liga a 3-a.”

Cristi MunteanuCristian Munteanu, managerul sportiv al FC Oțelul Galaţi, a oferit lămuriri în privința stadionului pe care gruparea gălățeană își va disputa jocurile de pe teren propriu. După ce a fost intens dezbătut subiectul la Lider Sportiv, de pe ProFM LiderFM, alături de Cristi Munteanu și Cătălin Tofan (președintele Fundației Sportul Gălățean), iar ca primă variantă fusese ales stadionul din Brăila, managerul sportiv al Oțelului a anunțat că Stadionul Dunărea e unica soluție.

FOTO Marian BrailescuLa Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, conducătorul sportiv al Oțelului, Cristi Munteanu, a declarat că echipa va părăsi Galațiul și că va avea de ales între Brăila și Liești pentru a juca meciurile de pe teren propriu.

Cristi Munteanu & co. au refuzat sa joace pe Dunarea si prefera sa plecam in exilLa Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, președintele Fundației Sportul Gălățean, Cătălin Tofan, a declarat că Oțelul a refuzat să joace, gratuit, pe Stadionul ”Dunărea” și că preferă să evolueze la Brăila!

Otelul a mai jucat deja de doua ori anul acesta la BrailaUPDATE: Deşi a vorbit despre stadionul din Lieşti ca despre o posibilă destinaţie pentru Oţelul, managerul sportiv Cristi Munteanu nu a luat în calcul faptul că arena din judeţul Galaţi nu poate fi omologată pentru Liga a II-a, deoarece nu are o capacitate de peste 1500 de locuri. Clubul nostru s-a lovit de această problemă şi în vară, atunci când s-a încercat omologarea Bazei Sportive Zoltan David (ex-Ancora)!

Intrat în direct la emisiunea Lider Sportiv de la Radio ProFM LiderFM, preşedintele Fundaţiei Sportului Gălăţean, Cătălin Tofan, a dezvăluit faptul că Oţelul ar primi oricând dreptul de a juca GRATIS pe Stadionul “Dunărea”. Problema este că cei din conducerea clubului roş-alb-albastru, în frunte cu managerul sportiv Cristian Munteanu, ar fi refuzat acest lucru şi doresc ca Oţelul să-şi dispute meciurile considerate pe teren propriu în oraşul rival Brăila, până la sfârşitul anului.

Stadionul Dunarea, cea mai mare arena din judetul GalatiLa Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, Cătălin Tofan, președintele Fundației Sportului Gălățean, a anunțat că Stadionul “Dunărea”, bază sportivă administrată de Fundație, are perspective de îmbunătățire. Acest lucru capătă o importanţă deosebită de vreme ce Oţelul a fost dată din nou afară de pe arena care-i poartă numele şi nu are unde să mai evolueze decat pe cel mai mare stadion din judeţul nostru.

Sediul revine in Galati, dar Otelul se muta pe Dunarea !Galați, 5 noiembrie 2015
Liga Suporterilor Gălățeni 1993 se arată în continuare preocupată de viitorul clubului-fanion al orașului Galați și întreprinde necontenit demersuri pentru susținerea activității FC Oțelul. Astfel, reprezentanții asociației suporterilor au inițiat o întrevedere cu administratorul judiciar al clubului, Mihail Bojincă, pentru a putea avea o imagine mult mai clară asupra situației actuale a Oțelului și a soluțiilor legale ce pot asigura un viitor stabil pentru formația oțelară.

Mai multe articole..

Pagina 3 din 9

3
Login sau crează cont pentru a comenta              |