STIRI Stadion

Stadionul Dunarea Conducerea FC Oţelul Galaţi a luat în sfârşit decizia logică şi normală de a cere printr-o adresă Fundaţiei Sportului Gălăţean să poată să joace meciurile din Liga a II-a, de pe teren propriu, pe Stadionul “Dunărea”.

Gazonul arata rau, stadionul insa indeplineste criteriile pentru Liga IIOţelul a fost evacuată de pe stadionul care i-a servit drept casă, timp de mai mult de trei decenii de către proprietarul ArcelorMittal, companie care a dat numele echipei şi a sponsorizat-o zeci de ani, iar apoi şi-a pierdut şi baza de antrenament de la “Ancora”, după ce un sfert din terenul gazonat a fost retrocedat. Dacă aceste lucruri sună ciudat şi miros aiurea de la o poştă, răspunsul conducerii actuale, acela de a muta formaţia fanion a Galaţiului tocmai la Slobozia în zi de meci e şi mai năstruşnic!

FOTO Marian BrailescuTeam-managerul Oţelului, Cristi Munteanu, a vorbit la Lider Sportiv despre lipsurile acute de la club şi l-a invocat din nou pe patronul Dan Adamescu, singurul care ar mai putea salva echipa la acest moment, după părerea sa.

Batranul DunareaChestionat la Lider Sportiv pe tema stadioanelor din Galaţi şi de ce conducerea Oţelului a ales să joace la Slobozia, team-managerul Cristi Munteanu a declarat următoarele:

Vlad Rapisca (stanga imaginii)La Lider Sportiv, team-managerul Cristi Munteanu a confirmat că administratorul special Vlad Răpişcă s-a întâlnit cu patronul Dan Adamescu, dar acesta din urmă a promis că se va implica pe parcursul campionatului. Oficialul roş-alb-albastru a explica că Oţelul are ACUM nevoie de bani, mai ales că nu mai există nici măcar o bază de antrenament unde lotul să se pregătească în condiţii normale!

Andrei MarusLa doar 23 de ani, Andrei Marus a devenit brusc unul dintre cei mai experimentaţi şi mai vechi oameni de la Oţelul, după retrogradarea formaţiei noastre în divizia secundă, urmată de plecările masive la nivelul lotului. El a revenit în această vară de la Delta Dobrogea Tulcea, unde fusese împrumut la începutul anului curent. Referitor la situaţia incredibilă din Galaţi, cu Oţelul neavând unde să joace, dar nici măcar să se antreneze, Marus a declarat că este uimit că nu s-a găsit o soluţie prin care să nu se ajungă la îngrădirea terenului de pe “Ancora”.

FOTO Marian BrailescuTeam-managerul Cristi Munteanu a vorbit la Lider Sportiv despre situaţia echipei Oţelul care nu mai are, în opinia sa, unde să joace şi să se antreneze în Galaţi. Oficialul roş-alb-albastru a dezvăluit că se caută soluţii, printre care şi un nou dialog cu Combinatul ArcelorMittal, care a evacuat echipa de pe stadionul care-i poartă numele acum mai bine de o lună. Munteanu a explicat că cei din conducere lucrau la un plan B şi doreau să construiască încă o tribună la Baza “Ancora” pentru a putea juca totuşi în Galaţi meciurile de acasă din Liga a II-a, dar decizia instanţei şi îngrădirea terenului de către Cristiana Valmas a împiedicat această oportunitate. Oficialul a precizat că, după părerea sa, Oţelul este gonită din oraşul natal.

Stadionul DunareaLa Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, președintele SCM Dunărea Galați, Ilie Hagioglu, a oferit soluția refacerii gazonului de pe stadionul ”Dunărea”, în cazul în care cei de la Oțelul ar mai dori să joace la Galați meciurile din Liga a II-a:

Aici va evolua Otelul acasaOţelul se vede nevoită să ia calea exilului din sezonul următor, iar conducerea a vorbit deja în mai multe rânduri despre faptul că, în mare măsură, oraşul Slobozia va fi cel care va găzdui trupa noastră la meciurile considerate pe teren propriu în eşalonul secund. Directorul sportiv al defunctei echipe locale AFC Unirea 04 Slobozia, Ilie Lemnaru, a confirmat discuţiile pe acest subiect, explicând că formaţia gălăţeană va fi bine primită de către ialomiţeni.

Baza Ancora ar putea deveni amintire la doar cativa ani de cand a fost construitaCristiana Valmas a venit în această dimineață la Baza Sportivă “Zoltan David”, însoțită de Jandarmerie, executor judecătoresc şi de câţiva muncitori şi a îngrădit deja zona de gazon deţinută de aceasta, folosindu-se ţăruşi. Avocatul proprietarei a declarat senin că s-ar putea turna ciment peste gazonul terenului, ceea ce înseamnă ca arena care a costat peste 1 milion de euro va fi ruinată! Reprezentantul proprietarei bazei a declarat că nu mai există cale de înţelegere cu Oţelul Galaţi.   

Mai multe articole..

Pagina 7 din 9

7
Login sau crează cont pentru a comenta              |