STIRI Stadion

Otelul ar putea fi alungata din nou de pe stadionul care-i poarta numeleOţelul a remizat, 0-0, în derby-ul codaşelor din Seria I a Ligii a II-a cu Ceahlăul Piatra Neamţ, iar veştile proaste nu se opresc aici! Cristian Munteanu, managerul sportiv al formaţiei noastre, a declarat că este foarte posibil ca meciul cu Ceahlăul să fi fost ultimul susţinut de Oţelul pe stadionul care-i poartă numele, deoarece ArcelorMittal nu ar mai permite echipei roş-alb-albastre să joace gratuit pe arena din Ţiglina III. Cum Oţelul nu mai are bani pentru absolut nimic, acest lucru ar însemna că va fi imposibil să mai jucăm acasă. “Babicu” a cerut clemenţă din partea Combinatului, măcar până la iarnă!

Sa speram ca ArcelorMittal va lasa in continuare Otelul sa joace pe arena care-i poarta numeleOțelul traversează o perioadă nefastă din punct de vedere financiar și are nevoie mai mult ca oricând de orice sprijin. Un sprijin care ar putea veni din partea Combinatului, care a cedat deja stadionul fără nicio pretenție financiară timp de trei partide. Acum, după ce a expirat termenul de grație oferit de reprezentanții ArcelorMittal, luni dimineață, în jurul orei 10.00, va avea loc o nouă întâlnire pentru negocieri între Cristian Munteanu, conducătorul Oțelului, și Bogdan Grecu, reprezentantul Combinatului.

Persoane necunoscute au lasat mesaje la Stadionul OtelulOdată cu apropierea datei de 23 septembrie, care ar putea fi ultima zi din istoria clubului nostru, suporterii devin tot mai neliniştiţi pe zi ce trece. Temerile fanilor au apărut peste noapte şi pe gardul extern al Stadionului “Oţelul”. Persoane necunoscute au scris mai multe mesaje pe pereţii arenei din Ţiglina III în zona intrării de la Tribuna I.

Stadion OtelulÎntr-o intervenție la emisiunea radiofonică Lider Sportiv, vicepreședintele clubului Metalosport Galaţi, Ilie Hagioglu, a anunțat că cele două echipe gălățene Oțelul și Metalosport, vor avea posibilitatea să împartă Stadionul ”Oțelul”, chiar dacă arena va fi preluată de către Primărie:

FOTO dunareabatrana.roSuporterii Oţelului au avut parte de o surpriză la revenirea pe stadionul din Ţiglina III. Spectatorii de la Tribuna 1, singura zonă în care s-a permis accesul fanilor în afară de peluze, au putut admira noua estetică a băncilor de rezervă şi a cabinei observatorului. Acestea au fost colorate în roş-alb-albastru aplicându-se un autocolant însoţit de câteva mesaje cu priză la public.

FOTO Marian BrailescuPrezent în studioul emisunii Matinalul de Seară, de la Express TV Galați-Brăila, managerul sportiv al Oțelului, Cristian Munteanu, a anunțat că acel gard de pe gazonul Stadionului “Ancora-Zoltan David” trebuie îndepărtat:

Stadionul Otelul plinDirectorul sportiv al Oțelului, Cristi Munteanu, a anunțat la Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, că este o realizare faptul că Oțelul va juca în Galați, pe stadionul care-i poartă numele:

Primarul Marius StanÎntr-o sedinţă a Consiliului Local Galaţi, primarul Marius Stan a făcut un anunţ surprinzător, acela că municipalitatea doreşte să cumpere Stadionul “Oţelul”, o arenă de legendă pentru fotbalul gălăţean, locul unde formaţia fanion a oraşului nostru a câştigat campionatul în 2011.

ACASAManagerul sportiv Cristian Munteanu a reuşit să găsească înţelegere la ArcelorMittal Galaţi, iar în loc de cel puţin 3 etape a obţinut Stadionul “Oţelul” pentru întreg turul de campionat! Mai mult, dacă în urmă cu câteva zile nu era sigur dacă primul meci de pe teren propriu se va juca la Galaţi, oficialul roş-alb-albastru a putut anunţa cu mândrie că partida cu Dunărea Călăraşi, din 5 septembrie, se va juca pe arena din Ţiglina III şi nu la Slobozia. Marţi se aşteaptă comisia de la Federaţia Română de Fotbal care va reomologa stadionul. Cel mai probabil la partidele oficiale vor fi deschise doar Tribuna I şi peluzele arenei, în funcţie de numărul de spectatori. De asemenea, echipa noastră a primit dreptul de a se antrena o dată înainte de fiecare meci de acasă pe Stadionul “Oţelul”! Pe această cale, Dunărea Bătrână ţine să mulţumească, în numele tuturor suporterilor, celor din Combinat, pentru că păstrează tradiţia oraşului şi lasă echipa fanion a municipiului să evolueze acasă, pe arena din Ţiglina III.

Pericolul Slobozia inca ne pandesteManagerul sportiv Cristi Munteanu a explicat în detaliu, la emisiunea radiofonică Lider Sportiv, cum a decurs întâlnirea cu reprezentanţii ArcelorMittal şi discuţiile legate de stadion. Oficialul roş-alb-albastru a afirmat că a găsit înţelegere la directorii din Combinat, dar nu ştie dacă primul joc de pe teren propriu, cel cu Dunărea Călăraşi, se va disputa pe arena din Ţiglina III, deoarece trebuiesc reînnoite toate avizele de către Federaţia Română de Fotbal. Babicu a precizat că se depun toate eforturile pentru ca partida să se dispute la Galaţi, dar dacă comisia FRF nu va permite acest lucru, atunci revenirea acasă se va amâna pentru etapa a 4-a. În caz că meciul cu cei din Călăraşi nu se va juca în Galaţi, atunci se va disputa la Slobozia, iar adversara Dunărea va fi mult mai aproape de casă, deşi Oţelul joacă teoretic pe teren propriu.

Mai multe articole..

Pagina 4 din 9

4
Login sau crează cont pentru a comenta              |