STIRI

Mihai Manau - un copil care si-a vazut implinit visul de a juca la echipa sa favoritaAstăzi, 22 martie 2016, Mihai Manău împlineşte frumoasa vârstă de 18 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari”, ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani” şi cât mai multe reuşite pe plan profesional în tricoul roş-alb-albastru.

Otelul isi vinde pana si magazinul oficialCu două zile înainte de verdictul final al judecătorului sindic cu privire la soarta echipei Oţelul Galaţi, pe site-ul oficial al clubului a apărut astăzi următorul anunţ publicitar:

FOTO Sorin PanaAntrenorul echipei de juniori cu care Oțelul joacă în Liga a II-a, Stelian Bordeianu, a vorbit la emisiunea de radio Lider Sportiv 96 despre ultimul meci al juniorilor, înfrângerea (2-5) cu Farul Constanța.

Soarta Otelului va fi decisa peste doar 3 zileVerdictul în procesul insolvenţei, care ar putea salva Oţelul sau care ar putea îngropa clubul de legendă gălăţean, urmează a fi pronunţat peste doar 3 zile!

FOTO Ionut BadalutaOțelul Galați – Farul Constanța 2-5(1-2)
Derby în alte vremuri, confruntarea dintre Oțelul și Farul nu a mai beneficiat de tumultul de altă dată, însă spectacolul nu a lipsit. Cu doar vreo 500 de spectatori în tribune, dintre care cam 50 de guvizi alb-albaștri, agitați serios, așa cum îi stă bine peștelui pe uscat, jucătorii celor două formații au fost generoși în ale fotbalului. Cele 7 goluri, două din penalty, alte două bare și multe ocazii ratate, au făcut că frigul să fie mai ușor de suportat.

In tur, Farul a castigat cu 1-0Astăzi, de ziua fostului meu coleg de bancă, Vali, cu care chiuleam încă din clasa a doua să ajungem la meciuri, dar şi de ziua colegului de la Dunărea Bătrână, Marian Săvăstru, cărora le urez LA MULŢI ANI pe această cale, Oţelul revine pe stadionul care-i poartă numele, după două etape în exil, urmând să dispute pentru prima oară în anul 2016 un meci pe faimoasa arenă din Ţiglina III. Copiii de 15-18 ani ai Galaţiului au astfel în sfârşit şansa să evolueze acolo unde au visat încă din ziua în care s-au apucat de fotbal. De asemenea, suporterii se întorc în sfârşit acolo unde se simt ca acasă şi, sperăm noi, vor umple tribunele după mult timp şi vor crea acea atmosferă în faţa căreia au tremurat adversar cu nume mari, de-a lungul timpului.

Vremuri nu prea indepartateLansăm un apel către toți suporterii echipei Oțelul Galați să vina pe Stadionul "Oțelul" pentru a încuraja echipa în meciul de sâmbătă, 19 martie 2016, ora 11.00. Intrarea este gratuită!

FOTO Sorin PanaMâine, tinerii noștri jucători debutează pe Stadionul “Oțelul”, iar rândurile de mai jos le sunt dedicate în totalitate.

A. Sefer (dreapta)Selecţionata Under 16 a României a pierdut al doilea meci contra reprezentativei U15 a Italiei, scor 1-3, într-un joc amical disputat la Centrul Național de Fotbal de la Buftea. Antonio Sefer, jucătorul Oţelului Galaţi, a intrat pe teren din primul minut al partidei, fiind înlocuit în minutul 67 cu Trip. El a avut o ocazie mare în minutul 11, atunci când a şutat foarte bine din marginea careului de 16 metri, cu stângul, dar portarul advers s-a arcuit şi a respins de lângă bară.

Previziunile galeriei inca de anul trecut“Omul cu licenţele” de la Federaţia Română de Fotbal, Viorel Duru, a declarat recent că, în afară de Dinamo, care a reuşit minunea de a ieşi din insolvenţă, restul cluburilor care au ales această formă de reorganizare, printre care şi Oţelul Galaţi, vor intra în faliment mai devreme sau mai târziu.

Mai multe articole..

Pagina 10 din 329

10
Login sau crează cont pentru a comenta              |