Stiri

Premiile concursuluiLuna aceasta, Dunărea Bătrână - revista electronică a suporterilor oţelari - împlineşte 7 ani! Dorim să sărbătorim această cifră jubiliară alături de cititorii noştri aşa că vă invităm la un nou concurs la care vom avea 7 câştigători. Cele 7 pachete de premii, constând în produse promoţionale marca Oţelul vor fi oferite cu ajutorul unui fan înfocat al echipei noastre şi un cititor fidel al Dunării Bătrâne, cunoscut mai bine ca R4dioh3ad pe site-ul suporterilor!  Cele 7 pachete de premii constau în:

sursa foto: http://fcdynamo.ru/În al şaptelea meci disputat pe anul 2014 de către Oţelul, gălăţenii au suferit şi prima înfrângere, 2-3 cu Dinamo Moscova, în faţa celui mai puternic adversar întâlnit până acum. Echipa noastră va pleca astfel din Spania cu următorul bilanţ: 4 victorii, 2 egaluri şi o înfrângere. Jocul cu moscoviţii s-a desfăşurat pe MFC Norte 2, din localitatea Marbella şi a fost transmis în totalitate de televiziunea privată a clubului rus.

Bocar Djumo in tricoul lui InterConducerea FC Oţelul a oficializat 4 din cele 5 transferuri promise la echipă, iar al 5-lea jucător e pe cale să semneze conform presei străine. Bocar Djumo va  fi împrumutat la Galaţi de căre formaţia de renume mondial – Internazionale Milano. Dacă va da randamentul scontat, tânărul atacant din Guineea-Bissau (cu cetăţenie portugheză) ar putea fi cumpărat de Oţelul constra sumei de 350.000 de euro, conform reputatului cotidian A Bola din Portugalia. De asemenea, aceeaşi publicaţie afirmă că jucătorul de 19 ani s-a aflat şi în atenţia celor de al Metalurg Doneţk din Ucraina.

Vor reusi Astafei si Tudorie sa fie din nou deasupra unor adversari atat de puternici ?Azi, cu începere de la 12.30 (ora României), Oţelul va disputa ultimul joc amical al cantonamentului din Spania. Gălăţenii încheie stagiul de pregătire din Andaluzia cu un nou adversar de calibru, urmând să înfrunte Dinamo Moscova, formaţie antrenată de românul Dan Petrescu şi care ocupă locul patru după tur în Rusia! “Amicalul-vedetă” al formaţiei roş-alb-albastre se va desfăşura pe stadionul MFC Norte 2 din Marbella.

Mauro Goicoechea e foarte comunicativ cu colegii sai din defensivaDoi dintre liderii Oţelului, Cristian Sîrghi şi Gabriel Giurgiu au vorbit despre noile transferuri la echipă, despre metodele antrenorului Ewald Lienen, dar şi despre situaţia grea din clasament.

Mai multe articole..