STIRI

Liviu Ciubotariu (in centrul imaginii)Președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, a explicat la emisiunea de radio Lider Sportiv 105, pașii pe care trebuie să îi facă Suporter Club Oțelul Galați pentru a juca direct în Liga a IV-a:

Otelul Galati !La emisiunea de radio Lider Sportiv, antrenorul Stelian Bordieanu a declarat că, deocamdată, SC Oțelul Galați nu are format un lot de jucători:

Suporter Club Otelul Galati is prezinta statutulCAPITOLUL I : Dispozitii generale
Art.1- Membrii asociati
1.1 Membrii asociati ai Asociatiei Clubul Sportiv Suporter Club Otelul Galati sunt cei care au constituit asociatia in conformitate cu actul constitutiv, in vederea dobandirii personalitatii juridice si pentru respectarea prevederilor O.G. nr.26/2000 privind asociatiile si fundatiile si legii nr.69/2000, precum si persoanele care se vor asocia ulterior constituirii acesteia.

FOTO ARHIVALa emisiunea de radio Lider Sportiv, legenda roș-alb-albastră, Stelian Bordeianu, a vorbit despre locația în care Suporter Club Oțelul Galați își va desfășura cel mai probabil activitatea, antrenamentele și jocurile:

Stelian BordieanuLa emisiunea de radio Lider Sportiv, Stelian Bordeianu, unul dintre oamenii parte din proiectul Suporter Club Oțelul Galați, s-a declarat optimist în ceea ce privește strângerea sumelor de care echipa are nevoie pentru a activa în una din ligile județene:

Stelian BordieanuUltimul antrenor al FC Oțelul Galaţi înainte de faliment, Stelian Bordeianu, a vorbit la emisiunea radio Lider Sportiv nr. 104, despre proiectul suporterilor de a înființa echipa Suporter Club Oțelul Galați, proiect la care legenda roș-alb-albastră s-a alăturat:

Adrian Ruben Codreanu in prim planAstăzi, 16 mai 2016, fundaşul Adrian Codreanu împlineşte vârsta de 19 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari”, ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani”.

Editare foto by DucuAzi, 16 mai 2016, de la ora 18.00, toţi suporterii echipei Oţelul Galaţi sunt invitaţi să analizeze împreună şi să voteze statutul viitorului club. Întâlnirea va avea loc ca de obicei în sediul Ligii Suporterilor Gălăţeni, de la Stadionul “Siderurgistul”.
Acest pas este unul foarte important, urmând ca apoi actele să fie depuse la Tribunal, care va aproba existenţa noii asociaţii.

Sigla S.C.O.G.În sfârșit putem să vă prezentăm cu mândrie noua siglă a Suporter Club Oțelul Galați, stemă votată în ultima ședința de către toți suporterii prezenți. A fost o alegere făcută democratic, dintre mai multe embleme care au participat în urmă cu ceva timp la un concurs făcut tot de suporteri, pe site-ul Dunărea Bătrână.

Auras Gohoreanu, in tricoul OteluluiCrescut la Centrul de Copii și Juniori al Oțelului, mijlocașul Aurelian Iustin Gohoreanu, actualmente la Metalosport Galaţi, a declarat că va rămâne mereu un fan al Oțelului:

Mai multe articole..

Pagina 6 din 329

6
Login sau crează cont pentru a comenta              |