STIRI

Primele doua legende vin alaturi de noiSuporterii uniți ai echipei Oțelul Galați continuă acțiunile care vor avea ca finalitate reapariția clubului nostru. Avem plăcerea să vă anunțăm că s-au alăturat acestui proiect două legende oţelare, Stelian Bordieanu și Sorin Haraga, oameni cu experiență în domeniul sportiv, dar și în organizarea unui club de fotbal.

Liviu Ciubotariu (mijloc)La emisiunea de radio Lider Sportiv, președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, s-a declarat în favoarea apariţiei echipei suporterilor oţelari:

Viiorel TanaseLegenda roș-alb-albastră, Viorel Tănase, acum antrenor la Metalosport Galaţi, a anunțat la emisiunea de radio Lider Sportiv, că își dorește mai mulți jucători care au activat la echipa mare a Oţelului cu puţin timp înainte de faliment: 

Echipa suporterilor va porni de josLa emisiunea de radio Lider Sportiv, președintele AJF Galați, Liviu Ciubotariu, a vorbit despre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească echipa suporterilor Oțelului pentru a activa în una din cele două ligi județene:

Paste fericit tuturor otelarilor!Dunărea Bătrână, revista electronică a suporterilor “oţelari”, ţine să ureze un Paşte fericit, alături de cei dragi, tuturor gălăţenilor şi în special fanilor echipei FC Oţelul Galaţi.

Otelul, Galati, Romania!Există două mari categorii după părerea mea:
1. Cei care vor să vadă doar fotbal în Galați, indiferent de cum se numește echipa de fotbal
și
2. Cei care văd fotbalul identificându-se doar cu Oțelul și atât.

Tinerii otelari isi vor putea procura cardul socios rosu contra sumei de 60 de lei/anAstăzi, 27 aprilie 2016, a avut loc o nouă întâlnire a suporterilor oțelari reuniți, în încercarea de a readuce echipa Oţelul Galaţi la viață. La această ședință au participat un număr de 20 de persoane. Vă prezentăm câteva dintre aspectele cele mai importante discutate:

Otelul suntem noi!La emisiunea de radio Lider Sportiv 100, unul dintre fanii care au pus la cale reînvierea Oţelului, Alex Pârvu, s-a declarat optimist în șansele echipei suporterilor de a reuși:

Otelul suntem noiAstăzi a avut loc prima reunire a Adunării Generale a Suporterilor echipei Oțelul Galați, pe Stadionul “Siderurgistul”. În urma acestei adunări au fost luate câteva decizii privitoare la viitorul clubului.

Intalnirea va avea loc la baza SiderurgistulSâmbătă, 23 aprilie 2016, de la ora 11.00, toţi suporterii oţelari sunt invitaţi la Stadionul “Siderurgistul” pentru a lua parte la discuţiile referitoare la înfiinţarea unei noi asociaţii sportive cu scopul reînvierii echipei Oţelul Galaţi, după principiile fanilor roş-alb-albaştri.

Mai multe articole..

Pagina 7 din 329

7
Login sau crează cont pentru a comenta              |