STIRI

Cosmin VadeanuAstăzi, 14 aprilie 2016, portarul Cosmin Vădeanu împlineşte frumoasa vârstă de 18 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari”, ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani”.

Mereu impreunaDin capul locului Dunărea Bătrână și-a propus obiectivitate, atât cât s-a putut, având în vedere că totuși a reprezentat vocea sau litera de tipar a unei pasiuni. Astăzi, când Oţelul nu mai este, obiectivitatea devine un obiectiv imposibil de atins, pentru că lumea se împarte. Cu riscul de a primi critici, o tabără ar trebui aleasă, asta pentru că fără a alege o tabără, nu te poți număra printre participanţi. Pentru noi alegerea e una ușoară... s-a ales tabără Oțelului din Galați.

FOTO Mihai ManauAu jucat pt noi: Ştefan Bordeianu – Oprea Rareș, Iorguş Cosmin, Codreanu Ruben(c) , Maftei Claudiu(75’ Florin Anghele), Istrate Alexandru(60’ Toma Florin), Ionuț Chiriac, Codreanu Ionuț(80’ Lepădatu Viorel), Blănaru Mădălin(83’ Cristof George), Sefer Antonio, Perju Alexandru.

Cristi Munteanu (stanga)La Lider Sportiv 98, legenda roș-alb-albastră Cristi Munteanu a declarat că, în scurt timp, se va implica în fotbalul din Galați:

Stadionul OtelulNici nu a murit bine Oţelul, că o altă echipă i-a şi luat locul din casă... După ce zilele trecute a apărut o poză cu Metalosport Galaţi antrenându-se pe terenul II al Bazei Sportive Oţelul Galaţi, de curând a venit şi confirmarea că echipa de Liga a III-a îşi va juca meciurile de acasă pe legendara arenă din Ţiglina III.

Cristian MunteanuFostul preşedinte al clubului, Cristian Munteanu, a comentat la emisiunea de radio Lider Sportiv 98, decizia recentă a Tribunalului în cazul Oțelului Galaţi:

Stelian BordieanuAntrenorul juniorilor de la Oțelul, echipa cu care clubul gălățean a jucat în Liga a II-a, a vorbit la emisiunea de radio Lider Sportiv 98 despre falimentul echipei fanion a oraşului Galaţi:

Adrian SalageanuDecizia de intrare în faliment a Oțelului nu a afectat doar suporterii, ci și foștii jucători ce au evoluat pentru culorile roș-alb-albastre. Adrian Sălăgeanu, supercampion cu formația oțelară în 2011, nu a uitat de perioada petrecută la Galați și deplânge situația prin care trece clubul gălățean la doar 5 ani de la câștigarea titlului și Supercupei României.

La final, doar suporterii si niste copii au fost de legendaLa emisiunea Lider Sportiv 98, legenda roș-alb-albastră Cristi Munteanu a declarat că Oțelul a încheiat sezonul în Liga a II-a doar datorită devotamentului suporterilor:

FOTO Sorin PanaOţelului îi este se pare hărăzit să fie oricum, numai nu plictisitor. Indiferent de formă şi context, Oţelul a produs emoţie, a ieşit cu încăpăţânare din banal, luptând până la ultima fărâmă de resursă. Pedigree-ul ne-a onorat întotdeauna, aducând în schimb obligaţia sacrificiului, interdicţia abandonului şi aura aceea mistică ce a făcut ca întotdeauna despre Oţelul să nu se poată vorbi oricum. Chiar şi încăpăţânarea în prostie a „Chirurgului” Alexa a conţinut, pe lângă o declaraţie de chitră, multă resemnare, dar şi respect.

Mai multe articole..

Pagina 8 din 329

8
Login sau crează cont pentru a comenta              |