STIRI Stadion “Suntem forţaţi, suntem obligaţi, suntem goniţi din Galaţi!”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuTeam-managerul Cristi Munteanu a vorbit la Lider Sportiv despre situaţia echipei Oţelul care nu mai are, în opinia sa, unde să joace şi să se antreneze în Galaţi. Oficialul roş-alb-albastru a dezvăluit că se caută soluţii, printre care şi un nou dialog cu Combinatul ArcelorMittal, care a evacuat echipa de pe stadionul care-i poartă numele acum mai bine de o lună. Munteanu a explicat că cei din conducere lucrau la un plan B şi doreau să construiască încă o tribună la Baza “Ancora” pentru a putea juca totuşi în Galaţi meciurile de acasă din Liga a II-a, dar decizia instanţei şi îngrădirea terenului de către Cristiana Valmas a împiedicat această oportunitate. Oficialul a precizat că, după părerea sa, Oţelul este gonită din oraşul natal.


Cristi Munteanu: “Ne-am dori să încercăm un nou dialog cu cei din conducerea Combinatului, pentru că sunt sigur că şi-au dat seama şi ei de ambiţia care şi-au pus-o cu noi când ne-au evacuat de pe stadion. Lor practic acum nu le-a rămas decât o suprafaţă de teren care nu-i ajută cu nimic, ba din contră au cheltuieli cu arena şi mă refer aici la curent, la pază, apă, ş.a.m.d. Nu vă ascund că începând de luni voiam să ne apucăm să construim la «Ancora» o mini-tribună de 100 de locuri, vizavi de cealaltă tribună. În acest fel meciurile de acasă le-am fi dsputat în Galaţi. Ne trebuiau doar 75 de locuri , iar noi hotărâsem să facem 100. Toate bune şi frumoase, eram pregătiţi cu materiale şi tot ce ne trebuia, de luni s-ar fi apucat muncitorii de treabă, dar a venit această lovitură cruntă din partea acelei doamne. Aţi văzut cu toţii ce s-a întâmplat. Noi nu putem comenta decizia unei instanţe, decizia Justiţiei. Am apelat la bunăvoinţa şi la partea umană a doamnei respective, dar ne-am trezit în situaţia că mai putem să ne antrenăm doar pe jumătate de teren. E un caz incredibil, ştiind că în România există o lege conform căreia o bază sportivă nu-şi poate schimba identitatea, decât dacă ai vreo Hotărâre de Guvern, lucru care nu s-a întâmplat. Dar, repet, e decizia Justiţiei şi noi nu o comentăm. Încercăm acum să găsim alte soluţii. Eram atât de aproape să jucăm meciurile de acasă la Galaţi, dar bine că nu ne-am apucat să facem tribuna aia, era o ivestiţie majoră şi pentru noi şi am mai fi pierdut nişte bani, pe care şi-aşa nu-i avem. Practic, suntem forţaţi, suntem obligaţi, suntem goniţi din Galaţi!”  

Comentarii   
  •  
  •  

#1 nicki55 » 20-07-2015 08:50

D-le Dragan , onor conducerea FC. OTELUL SA. ( C Munteanu ) , ne poate da un raspuns de ce nu s-au facut demersuri, pentru a fi folosita baza de la stadionul Dunarea ??!! Era mai simplu zic si eu , atat timp cat poate le-a fost sugerat si acest aspect! Prefera ca loc de disputare a partidelor orasul Slobozia , o naveta pentru suporteri si nu numai.. Sunt multi fani care-si doresc si nu au posibilitatea pentru a se deplasa tur retur Galati - Slobozia .. D-lor edili , factori de raspundere va rog, aduceti OTELUL acasa , stadionul Dunarea poate fi solutia ideala acum! Va multumesc ..
+1

nicki55

  •  
  •  

#2 Tudor » 20-07-2015 09:34

In editia tiparita a Gazetei se va vorbi despre devalizarea Otelului. gsp.ro/.../...
+1

Tudor

  •  
  •  

#3 Alexandru C. » 20-07-2015 10:34

Am incredere in "Babicu" ca va face tot ce este posibil ca Otelul sa se intoarca acasa in cel mai scurt timp, probabil ca este singurul om din conducere care mai pune suflet la aceasta echipa.

Alexandru C.

  •  
  •  

#4 scotianul » 20-07-2015 19:28

Vorbe goale!Toti se plang ca cei din combinat i-au dat afara de pe stadionul Otelul, dar de ce nu le-a platit chiria conform contractelor de inchiriere?Daca TNG platea nimeni nu avea nimic cu echipa.

scotianul

Login sau crează cont pentru a comenta              |