STIRI Suporteri

Otelul vs Dacia Unirea BrailaLa Divizia Locală de la Digi24 Galaţi, fostul manager sportiv al Oţelului a vorbit despre condiţiile grele pe care jucătorii au trebuit să le îndure şi despre rivalitatea cu Dacia Unirea Brăila pe care o consideră artificială.

Stelian Bordeianu la radioEdiția cu numărul 85 a emisiunii Lider Sportiv este programată astăzi, de la ora 15.00, în direct la ProFM LiderFM (92,4 FM) sau www.liderfm.ro. Printre invitații emisiunii se numără Aurelian “Vivi” Stamate, managerul sportiv al Oțelului și fostul portar de legendă – Stelian Bordeianu. De asemenea, vor fi intervenții telefonice și cu reprezentanți din alte sporturi.

Viorel TanaseLa Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, legenda roș-alb-albastră, Viorel Tănase, și-a exprimat din nou admirația pentru suporterii Oțelului:

Aurelian StamateNoul manager sportiv al Oţelului, fostul jucător de legendă, Aurelian “Vivi” Stamate, a precizat la Sport Total FM că jucătorii au primit 3 salarii dintr-un fond garantat de stat. El i-a lăudat pe suporterii echipei, ba chiar a plusat afirmând că Oţelul mai trăieşte doar datorită fanilor echipei. Stamate este de părere că situaţia actuală a clubului se datorează sistemului şi societăţii în care trăim.

Viorel TanaseLa Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, Viorel Tănase, una dintre legendele Oțelului a vorbit despre situația de la clubul roș-alb-albastru:

Mai multe articole..

Pagina 10 din 89

10
Login sau crează cont pentru a comenta              |