STIRI Suporteri

Cristi MunteanuIntervenția de la Lider Sportiv, ProFM LiderFM, în care și-a anunțat demisia de la Oțelul, a fost încheiată de Cristi Munteanu cu un mesaj pentru suporteri:

Lucian AsanacheLucian Asanache, fundașul Oțelului, a vorbit despre parcursul echipei din acest sezon de Liga a 2-a, primul după 24 de ani petrecuți în primul eșalon al fotbalului românesc.

LSG '93Unul dintre vicepreședinţii Ligii Suporterilor Gălățeni, Marian Brăilescu, a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, despre mutarea sediului social al Oțelului în Galați și planurile de viitor ale echipei:

FOTO Marian BrailescuÎn cadrul emisiunii Lider Sportiv de la Radio ProFM LiderFM, fostul manager sportiv al Oţelului, Cristi Munteanu, a explicat mai pe larg motivele pentru care şi-a prezentat demisia. El a vorbit şi despre rivalitatea Galaţi-Brăila, considerând că aceasta nu există în continuare la nivel fotbalistic, Dacia Unirea fiind net inferioară din punct de vedere al rezultatelor obţinute de-a lungul timpului, pe când Oţelul a fost campioana României şi a jucat în Liga Campionilor. Babicu a mai precizat că singurul motiv pentru care a mai stat în funcţie până ieri a fost ataşamentul suporterilor oţelari.

Viorel TanaseFostul jucător de legendă al Oţelului, Viorel Tănase, actualul antrenor al concitadinei Metalosport, a vorbit foarte frumos despre suporterii echipei roş-alb-albastre în cadrul emisiunii Divizia Locală de la Digi24 Galaţi. Ex-tehnicianul formaţiei noastre a declarat că fanii oţelari merită apreciaţi la maximum pentru faptul că fac eforturi disperate ca să ţină clubul în viaţă. De asemenea, “Tase” a refuzat să vorbească despre o ipotetică dispariţie a Oţelului de pe harta fotbalistică a României.

Mai multe articole..

Pagina 11 din 89

11
Login sau crează cont pentru a comenta              |