STIRI Suporteri

Suporterii uniti vor sa reinvie OtelulDupă anunțarea deciziei falimentului în cazul FC Oțelul Galaţi, suporterii grupării roș-alb-albastre s-au întâlnit zilele trecute pentru a discuta modul în care Oțelul va continua. Despre concluziile întâlnirii a vorbit, la Lider Sportiv 100, Alex Pârvu, suporter care a participat la ședință:

La final, doar suporterii si niste copii au fost de legendaLa emisiunea Lider Sportiv 98, legenda roș-alb-albastră Cristi Munteanu a declarat că Oțelul a încheiat sezonul în Liga a II-a doar datorită devotamentului suporterilor:

Alte vremuri...Antrenorul Stelian Bordeianu a vorbit despre ultimul meci al Oţelului în Liga a II-a, pe care juniorii pe care îi pregăteşte îl vor juca în nocturnă şi în direct la Digisport. Adversară ne va fi Rapid Bucureşti, principala favorită la promovare din seria noastră.

Vremuri nu prea indepartateLansăm un apel către toți suporterii echipei Oțelul Galați să vina pe Stadionul "Oțelul" pentru a încuraja echipa în meciul de sâmbătă, 19 martie 2016, ora 11.00. Intrarea este gratuită!

FOTO Marian BrailescuLa Lider Sportiv 94, de la Radio ProFM LiderFM, doi dintre suporterii “oţelari”, Alex Enache și Alex Manole, din gruparea ”Steel Boys”, au vorbit despre posibilitatea creării unui nou Oțelul, prin transformarea grupării de Liga a III-a, Metalosport Galaţi:

FOTO Marian BrailescuUnul dintre tinerii jucători ai Oțelului, atacantul Alexandru Perju, a vorbit despre jocul prestat de gălățeni în fața celor de la Gloria Buzău, cât și despre emoțiile pe care le-au avut în fața suporterilor roş-alb-albaştri.

O parte din produsele care vor fi scoase la vanzareDupă cum bine știți, suporterii Oțelului au făcut întotdeauna sacrificii pentru a-și ajuta gruparea favorită. Nici de această dată, când clubul traversează momente extrem de dificile, fanii roș-alb-albaștrilor nu se lasă mai prejos.

Doar otelarii adevarati au ramas acum langa echipaAntrenorul Oțelului, Stelian Bordeianu, a ținut să mulțumească suporterilor pentru sprijinul acordat la primul meci din 2016, la Bacău, cu Sport Club.

Alex Perju si tinerii sai colegi tin Otelul in viata chiar daca sunt adolescentiUnul dintre titularii meciului cu Sport Club Bacău, Alexandru Perju, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Fan Club FC Oțelul Galați.

Acum, ei sunt Otelul !Astăzi, 23 februarie 2016, se împlinesc 9 ani de la apariţia primului număr al revistei PDF - Dunărea Bătrână, o publicaţie pentru suporteri, scrisă de suporteri, transformată între timp în site-ul pe care îl accesaţi zi de zi.  

Pentru că ne-am obişnuit să facem noi cadourile de ziua noastră, de data aceasta ne-am îndreptat atenţia către “Noul Oţelul” - format aproape în totalitate din Grupa de Juniori A, care ne va reprezenta cel mai probabil la restul meciurilor de Liga a II-a – grup antrenat de legendarul portar Stelian Bordeianu.

Mai multe articole..

Pagina 3 din 45

3
Login sau crează cont pentru a comenta              |