STIRI Suporteri

Suporteri OtelulFostul şef al Centrului de Copii şi Juniori de la Oţelul, Aurelian Drăgan, a vorbit la rubrica Penalty a emisiunii Matinalul de Seară, de la ExpressTV, despre publicul gălăţean, cel care s-a comportat excepţional în opinia sa, având în vedere situaţia echipei.  Antrenorul i-a lăudat pe suporteri, pentru că au ajutat clubul cum au putut în prima parte a campionatului.

Tibor SelymesFostul antrenor al Oţelului, Tibor Selymes, actualmente tehnician al grupării de Liga a III-a, Delta Dobrogea Tulcea, a vorbit despre situaţia mizerabilă în care a ajuns clubul fanion al oraşului Galaţi. El este de părere că suporterii roş-alb-albaştri merită o echipă în Liga I şi a explicat că îi pare foarte rău pentru ce se întâmplă în aceste momente la clubul nostru de tradiţie.  

SuporteriÎn cadrul evenimentului de lansare a cărții “Nicolae Burcea, legenda Oțelului”, ce va avea loc luni, 8 februarie, de la ora 16.00, la Sala Sporturilor “Dunărea”, toți suporterii prezenți vor avea ocazia să cânte imnul celor ce iubesc roș-alb-albastru – “Dunărea Bătrână”.

Legendele GalațiuluiÎn cadrul evenimentului de lansare a cărții “Nicolae Burcea, legenda Oțelului”, mai multe legend oțelare vin să-l omagieze pe cel care a fost Nicolae Burcea, unul dintre cei mai importanți jucători din istoria clubului roș-alb-albastru.

Nicolae BurceaSuporterii Oțelului de pretutindeni sunt invitați să ia parte la evenimentul de lansare a cărții “Nicolae Burcea, legenda Oțelului” (autor Marian Săvăstru), ce va avea loc luni, 8 februarie, de la ora 16.00, la Sala Sporturilor “Dunărea”, cu intrarea liberă.

Apus de soare la OtelulLa Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, fostul manager sportiv, Cristian Munteanu, a vorbit despre ultimele evenimente petrecute la Oțelul:

Cristi MunteanuLa Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, Cristi Munteanu, fostul jucător de legendă al Oțelului, a vorbit despre situaţia disperată a clubului, dar mai ales despre faptul că doar suporterii au încercat să salveze echipa, în timp ce milionarii au stat şi s-au uitat cum simbolul Galaţiului se duce pe apa Sâmbetei:

LSGPreședintele Ligii Suporterilor Gălățeni, Valentin Tudose, a comentat la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, oferta pe care Liga a făcut-o creditorilor FC Oțelul de a cumpăra sigla:

Lider SportivEdiția cu numărul 89 a emisiunii Lider Sportiv de pe 92,4 FM (ProFM LiderFM) și www.liderfm.ro, va fi dedicată situației extrem de dificilă prin care trece echipa fanion a orașului.

Sigla dorita de suporteriLiga Suporterilor Gălățeni își exprimă în continuare îngrijorarea față de situația în care se află clubul fanion al orașului nostru, FC Oțelul Galați, și încearcă să găsească soluții pentru ca acest brand să continue să existe.

Mai multe articole..

Pagina 4 din 45

4
Login sau crează cont pentru a comenta              |