STIRI Suporteri

Cu fularul la gât și gândul clar de a încuraja echipa indiferent de situația din clasament, aproape 200 de fani gălățeni au făcut drum până la Ploiești, la meciul cu Petrolul, pentru a fi alături de Oțelul. Galeria roș-alb-albastră s-a făcut auzită pe parcursul jocului în mai multe rânduri, cu toate că adversarul a fost pe măsură, atât pe teren, cât și în tribune.

Prezentarea lotuluiAtmosferă incendiară la prezentarea lotului oţelar! Pentru prima oară în istoria clubului nostru, Oţelul Galaţi şi-a prezentat noutăţile cu mare fast, în genul evenimentelor organizate mai mult în afara ţării noastre. La gală au luat parte şi aproximativ 400 de suporteri care au încălzit la propriu Sala “Siderurgistul”. Din păcate, faptul că s-a intrat pe bază de invitaţii, acest lucru anunţându-se destul de târziu, a făcut ca destui fani să rămână pe afară, deşi în sală ar mai fi fost loc…

Toate premiileLuna aceasta, Dunărea Bătrână - revista electronică a suporterilor oţelari - împlineşte 7 ani! Am dorit să sărbătorim această cifră jubiliară alături de cititorii noştri aşa că am pus la bătaie 7 premii, constând în produse promoţionale marca Oţelul. Acestea au fost oferite cu ajutorul unui fan înfocat al echipei noastre şi un cititor fidel al Dunării Bătrâne, cunoscut mai bine ca R4dioh3ad pe site-ul suporterilor!  

Fotbal Club Otelul GALATIComunicat al suporterilor
Fotbal Club Oţelul aşa cum le place să ne ciuntească titulatura celor de la TNG, numele oraşului Galaţi lipsind de parcă ar fi ciumat, pregăteşte o mulţime de surprize pentru suporteri conform noului site oficial al clubului, în ziua de miercuri. O iniţiativă lăudabilă am putea spune, dacă nu am fi intrat în posesia unor informaţii cum că schimbările anunţate nu ar fi toate de cel mai bun augur pentru blazonul echipei noastre iubite.

Pagina de facebook a suporterilor OteluluiPagina de facebook a suporterilor Oţelul Galaţi, parteneră a site-ului Dunărea Bătrână, a depăşit un nou prag reuşind să aibă peste 35.000 de simpatizanţi. Cu această cifră ea se clasează pe locul 7 în topul fanilor din România, după Steaua, Dinamo, FC Universitatea Craiova, Rapid, Petrolul Ploieşti şi CFR Cluj. Cu toate acestea, sunt depăşite totuşi echipe de tradiţie precum U.Cluj, Poli Timişoara sau FC Braşov.

Premiile concursuluiLuna aceasta, Dunărea Bătrână - revista electronică a suporterilor oţelari - împlineşte 7 ani! Dorim să sărbătorim această cifră jubiliară alături de cititorii noştri aşa că vă invităm la un nou concurs la care vom avea 7 câştigători. Cele 7 pachete de premii, constând în produse promoţionale marca Oţelul vor fi oferite cu ajutorul unui fan înfocat al echipei noastre şi un cititor fidel al Dunării Bătrâne, cunoscut mai bine ca R4dioh3ad pe site-ul suporterilor!  Cele 7 pachete de premii constau în:

Fumigene in culorile echipeiNu doar fotbaliştii Oţelului au revenit la datorie după vacanţă, ci şi suporterii roş-alb-albaştri care au păstrat tradiţia şi s-au prezentat în număr mare la reunire. Mai mult, fanii nu au făcut figuraţie, ci au venit pregătiţi cu întreg arsenalul unei galerii: fumigene, mesaje şi cântece.

Fanii au facut spectacol in alte ocaziiLa fel ca în fiecare an, fanii păstrează tradiția, iar la reunirea lotului care va avea loc luni, 13.01.2014, începând cu ora 10.00, la stadionul "Oțelul", se vor prezenta în număr cât mai mare, pentru a se reîntâlni cu jucătorii şi pentru a-i întâmpina pe posibilii noii-veniți, dar şi pentru a demonstra că această echipă nu va fi niciodată singură.

Tot mai putini spectatori vin sa vada OtelulEchipa noastră de suflet a avut o primă parte de sezon dezastruoasă, încheind anul pe locul 14, iar de data aceasta, faţă de alţi ani, acest lucru se pare că a afectat şi numărul spectatorilor prezenţi la stadion. Fanii Oţelului, cei care erau fruntaşi de obicei în topul afluenţei publicului, ocupă acum un mediocru loc 10 în clasamentul prezenţelor la meci.

SuperKombat la Galati pe 21 decembrieLuna cadourilor continuă pe Dunărea Bătrână, site-ul suporterilor oţelari! De data aceasta, în parteneriat cu organizatorii galei, am pus la bătaie 3 bilete la finala circuitului SuperKombat care va avea loc sâmbătă, 21 decembrie, la Patinoarul din Galaţi.

Mai multe articole..

Pagina 23 din 45

23
Login sau crează cont pentru a comenta              |