STIRI Suporteri

FOTO Marian BrailescuUnul dintre tinerii jucători ai Oțelului, atacantul Alexandru Perju, a vorbit despre jocul prestat de gălățeni în fața celor de la Gloria Buzău, cât și despre emoțiile pe care le-au avut în fața suporterilor roş-alb-albaştri.

O parte din produsele care vor fi scoase la vanzareDupă cum bine știți, suporterii Oțelului au făcut întotdeauna sacrificii pentru a-și ajuta gruparea favorită. Nici de această dată, când clubul traversează momente extrem de dificile, fanii roș-alb-albaștrilor nu se lasă mai prejos.

Doar otelarii adevarati au ramas acum langa echipaAntrenorul Oțelului, Stelian Bordeianu, a ținut să mulțumească suporterilor pentru sprijinul acordat la primul meci din 2016, la Bacău, cu Sport Club.

Alex Perju si tinerii sai colegi tin Otelul in viata chiar daca sunt adolescentiUnul dintre titularii meciului cu Sport Club Bacău, Alexandru Perju, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Fan Club FC Oțelul Galați.

Acum, ei sunt Otelul !Astăzi, 23 februarie 2016, se împlinesc 9 ani de la apariţia primului număr al revistei PDF - Dunărea Bătrână, o publicaţie pentru suporteri, scrisă de suporteri, transformată între timp în site-ul pe care îl accesaţi zi de zi.  

Pentru că ne-am obişnuit să facem noi cadourile de ziua noastră, de data aceasta ne-am îndreptat atenţia către “Noul Oţelul” - format aproape în totalitate din Grupa de Juniori A, care ne va reprezenta cel mai probabil la restul meciurilor de Liga a II-a – grup antrenat de legendarul portar Stelian Bordeianu.

Suporteri OtelulFostul şef al Centrului de Copii şi Juniori de la Oţelul, Aurelian Drăgan, a vorbit la rubrica Penalty a emisiunii Matinalul de Seară, de la ExpressTV, despre publicul gălăţean, cel care s-a comportat excepţional în opinia sa, având în vedere situaţia echipei.  Antrenorul i-a lăudat pe suporteri, pentru că au ajutat clubul cum au putut în prima parte a campionatului.

Tibor SelymesFostul antrenor al Oţelului, Tibor Selymes, actualmente tehnician al grupării de Liga a III-a, Delta Dobrogea Tulcea, a vorbit despre situaţia mizerabilă în care a ajuns clubul fanion al oraşului Galaţi. El este de părere că suporterii roş-alb-albaştri merită o echipă în Liga I şi a explicat că îi pare foarte rău pentru ce se întâmplă în aceste momente la clubul nostru de tradiţie.  

SuporteriÎn cadrul evenimentului de lansare a cărții “Nicolae Burcea, legenda Oțelului”, ce va avea loc luni, 8 februarie, de la ora 16.00, la Sala Sporturilor “Dunărea”, toți suporterii prezenți vor avea ocazia să cânte imnul celor ce iubesc roș-alb-albastru – “Dunărea Bătrână”.

Legendele GalațiuluiÎn cadrul evenimentului de lansare a cărții “Nicolae Burcea, legenda Oțelului”, mai multe legend oțelare vin să-l omagieze pe cel care a fost Nicolae Burcea, unul dintre cei mai importanți jucători din istoria clubului roș-alb-albastru.

Nicolae BurceaSuporterii Oțelului de pretutindeni sunt invitați să ia parte la evenimentul de lansare a cărții “Nicolae Burcea, legenda Oțelului” (autor Marian Săvăstru), ce va avea loc luni, 8 februarie, de la ora 16.00, la Sala Sporturilor “Dunărea”, cu intrarea liberă.

Mai multe articole..

Pagina 3 din 45

3
Login sau crează cont pentru a comenta              |