STIRI Suporteri

Suporteri OtelulFostul şef al Centrului de Copii şi Juniori de la Oţelul, Aurelian Drăgan, a vorbit la rubrica Penalty a emisiunii Matinalul de Seară, de la ExpressTV, despre publicul gălăţean, cel care s-a comportat excepţional în opinia sa, având în vedere situaţia echipei.  Antrenorul i-a lăudat pe suporteri, pentru că au ajutat clubul cum au putut în prima parte a campionatului.

Tibor SelymesFostul antrenor al Oţelului, Tibor Selymes, actualmente tehnician al grupării de Liga a III-a, Delta Dobrogea Tulcea, a vorbit despre situaţia mizerabilă în care a ajuns clubul fanion al oraşului Galaţi. El este de părere că suporterii roş-alb-albaştri merită o echipă în Liga I şi a explicat că îi pare foarte rău pentru ce se întâmplă în aceste momente la clubul nostru de tradiţie.  

SuporteriÎn cadrul evenimentului de lansare a cărții “Nicolae Burcea, legenda Oțelului”, ce va avea loc luni, 8 februarie, de la ora 16.00, la Sala Sporturilor “Dunărea”, toți suporterii prezenți vor avea ocazia să cânte imnul celor ce iubesc roș-alb-albastru – “Dunărea Bătrână”.

Legendele GalațiuluiÎn cadrul evenimentului de lansare a cărții “Nicolae Burcea, legenda Oțelului”, mai multe legend oțelare vin să-l omagieze pe cel care a fost Nicolae Burcea, unul dintre cei mai importanți jucători din istoria clubului roș-alb-albastru.

Nicolae BurceaSuporterii Oțelului de pretutindeni sunt invitați să ia parte la evenimentul de lansare a cărții “Nicolae Burcea, legenda Oțelului” (autor Marian Săvăstru), ce va avea loc luni, 8 februarie, de la ora 16.00, la Sala Sporturilor “Dunărea”, cu intrarea liberă.

Mai multe articole..

Pagina 7 din 89

7
Login sau crează cont pentru a comenta              |