STIRI Suporteri

Apus de soare la OtelulLa Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, fostul manager sportiv, Cristian Munteanu, a vorbit despre ultimele evenimente petrecute la Oțelul:

Cristi MunteanuLa Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, Cristi Munteanu, fostul jucător de legendă al Oțelului, a vorbit despre situaţia disperată a clubului, dar mai ales despre faptul că doar suporterii au încercat să salveze echipa, în timp ce milionarii au stat şi s-au uitat cum simbolul Galaţiului se duce pe apa Sâmbetei:

LSGPreședintele Ligii Suporterilor Gălățeni, Valentin Tudose, a comentat la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, oferta pe care Liga a făcut-o creditorilor FC Oțelul de a cumpăra sigla:

Lider SportivEdiția cu numărul 89 a emisiunii Lider Sportiv de pe 92,4 FM (ProFM LiderFM) și www.liderfm.ro, va fi dedicată situației extrem de dificilă prin care trece echipa fanion a orașului.

Sigla dorita de suporteriLiga Suporterilor Gălățeni își exprimă în continuare îngrijorarea față de situația în care se află clubul fanion al orașului nostru, FC Oțelul Galați, și încearcă să găsească soluții pentru ca acest brand să continue să existe.

altÎn urma veștilor negative venite dinspre gruparea roș-alb-albastră, Liga Suporterilor Gălățeni va organiza o nouă ședință astăzi, de la ora 18.00, la baza Siderurgistul.

LSG '93În încercarea noastră de a face tot ce depinde de noi pentru salvarea simbolului și a mândriei noastre de gălăţeni, Liga Suporterilor Gălăţeni 1993, face apel către simpatizanți și suporteri, câți au mai rămas acum la greu, pentru direcționarea sumei de 2% din impozitul anual, către asociația suporterilor.

Daniel Florea Antrenorul Oțelului, Daniel Florea, speră ca formația oțelară să dispună de condițiile necesare pentru efectuarea unui stagiu de pregătire înainte de reluarea sezonului competițional, iar în acest sens așteaptă o decizie favorabilă în procesul privind reorganizarea judiciară a clubului nostru. În plus, tehnicianul gălățean a ținut să le mulțumească în mod special suporterilor pentru devotamentul lor în această perioadă dificilă.

Gabriel ParaschivMâine, 3 ianuarie, cu începere de la ora 18,00, la Sala Sporturilor, va avea loc o partidă de mini-fotbal caritabilă pentru micuţul David Chezan, un copil de doar 4 ani, diagnosticat cu autism. Foşti jucători ai Oţelului, precum Gabriel Paraschiv, Silviu Izvoranu, Valentin Munteanu sau Alex Bourceanu vor evolua din nou în faţa suporterilor gălăţeni sub sloganul “Nu te teme să mă iei în braţe”.

Otelul nu mai prezinta un interes pentru TNGUnul dintre vicepreședinţii Ligii Suporterilor Gălățeni, Marian Brăilescu, a relatat despre discuțiile purtate de LSG ’93 cu administratorul judiciar al Oțelului, Mihai Bojincă. Despre procesele în care este implicat Oțelul a spus:

Mai multe articole..

Pagina 4 din 45

4
Login sau crează cont pentru a comenta              |