STIRI Suporteri
„Dunărea Bătrână”, site-ul tuturor suporterilor gălăţeni, continuă prezentarea episodică a unui fapt inedit: Oţelul, echipa noastră de suflet, are fani în toate colţurile lumii !  După ce data trecută l-aţi cunoscut  pe Cernat Marius-Adrian, astăzi ni se prezintă George (cunoscut mai bine sub nick-ul de granata), stabilit de mulţi ani în Torino (Italia), un mare fan al Oţelului, deşi viaţa l-a îndrumat la mii de kilometri depărtare de oraşul natal - Galaţi.

Având în vedere statutul nostru de site al suporterilor, promitem să continuăm să prezentăm povestirile voastre legate de Oţelul. Cei care doresc să contribuie la rubrica „Suporteri oţelari din alte oraşe/ţări” o pot face scriind la adresa de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Salut tuturor suporterilor “oţelari” şi cititorilor Dunării Bătrâne. Mă numesc George, am 29 de ani şi sunt un înflăcărat şi pătimaş iubitor al culorilor roş-alb-albastre. De 8 ani, mai precis din 2002, locuiesc în oraşul Torino (Italia), dar nu am încetat să sufăr sau să mă bucur în faţa televizorului la fiecare  meci al echipei noastre. Bineînţeles, primul lucru pe care l-am făcut de când am ajuns aici a fost să mă dotez cu antenă şi decodor pentru a recepţiona posturile TV din România. Aici la Torino locuiesc împreună cu prietena mea şi lucrez în domeniul vânzărilor auto. Am un job destul de lejer care îmi permite să citesc Dunărea Bătrână şi de la muncă. Nu am putut renunţa la pasiunea pentru fotbal şi la atmosfera de la stadion (după ce nu am lipsit niciun meci de pe teren propiu al Oţelului între 1992 şi 2002) şi astfel am devenit simpatizant al echipei FC Torino. Sunt abonat la acest club din 2002.

„Dunărea Bătrână”, site-ul tuturor suporterilor gălăţeni, continuă prezentarea episodică a unui fapt inedit: Oţelul, echipa noastră de suflet, are fani în toate colţurile ţării !  După ce data trecută l-aţi cunoscut  pe Gheorghe Sorin-Marius din Zărneşti, astăzi ni se prezintă Cernat Marius-Adrian (cunoscut mai bine sub nick-ul de Soldat), aflat momentan în Cluj-Napoca, un mare fan al Oţelului, deşi viaţa l-a îndrumat mai mereu departe de oraşul natal Galaţi. Având în vedere statutul nostru de site al suporterilor, promitem să continuăm să prezentăm povestirile voastre legate de Oţelul. Cei care doresc să contribuie la rubrica „Suporteri oţelari din alte oraşe” o pot face scriind la adresa de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

„Mă numesc Marius și momentan locuiesc în Cluj-Napoca. Iubesc Oțelul Galați și sunt fiul celui mai mare „oțelar” pe care îl cunosc eu. Am locuit până la 14 ani în Galați, familia mea încă locuiește acolo și am mers la meciuri de pe la 4 ani. Ajung, în medie, cam la 3 meciuri pe an, însă până acum, nu s-a nimerit să fie vreodata vreo înfrângere (ultima e partida cu U.Craiova). Am fost „oțelar” în toate orașele în care am fost, ba cu școala, ba cu serviciul (Câmpulung Moldovenesc, Sibiu, Botoșani) și peste tot am fost respectat pentru asta: şi de steliști și de rapidiști, cam de tot microbistul. Cu timpul am observat că echipa asta are simpatizanti – nu suporteri – peste tot în țară. E o echipă simpatică. Momentul în care a avut cei mai mulți fani a fost meciul de poveste din Cupă, cu Steaua.Am fost până de curând unul dintre cei care erau de acord cu orice spunea Marius Stan, fiindcă aveam încredere în el. Cam multe promisiuni și cam puține realizări... Prea aproape de marginea prăpastiei nu e plăcut. Am pierdut niște oameni de la club în care eu, cel puțin, aveam încredere (Viorel Tănase, Petre Grigoraș, Jivko Jelev). Despre magazinul oficial... mulți cred că s-au săturat să se milogească. Nocturna... Aveam un contract semnat parcă. Superjucători... Cei trei israelieni, împreună cu sponsorizarea de care se  vorbea. Sunt lucruri pe care eu nu le-am uitat. Și câte ar mai fi...

Pagina 89 din 89

89
Următor
Sfârşit
Login sau crează cont pentru a comenta              |