STIRI Suporteri

altÎn urma veștilor negative venite dinspre gruparea roș-alb-albastră, Liga Suporterilor Gălățeni va organiza o nouă ședință astăzi, de la ora 18.00, la baza Siderurgistul.

LSG '93În încercarea noastră de a face tot ce depinde de noi pentru salvarea simbolului și a mândriei noastre de gălăţeni, Liga Suporterilor Gălăţeni 1993, face apel către simpatizanți și suporteri, câți au mai rămas acum la greu, pentru direcționarea sumei de 2% din impozitul anual, către asociația suporterilor.

Daniel Florea Antrenorul Oțelului, Daniel Florea, speră ca formația oțelară să dispună de condițiile necesare pentru efectuarea unui stagiu de pregătire înainte de reluarea sezonului competițional, iar în acest sens așteaptă o decizie favorabilă în procesul privind reorganizarea judiciară a clubului nostru. În plus, tehnicianul gălățean a ținut să le mulțumească în mod special suporterilor pentru devotamentul lor în această perioadă dificilă.

Gabriel ParaschivMâine, 3 ianuarie, cu începere de la ora 18,00, la Sala Sporturilor, va avea loc o partidă de mini-fotbal caritabilă pentru micuţul David Chezan, un copil de doar 4 ani, diagnosticat cu autism. Foşti jucători ai Oţelului, precum Gabriel Paraschiv, Silviu Izvoranu, Valentin Munteanu sau Alex Bourceanu vor evolua din nou în faţa suporterilor gălăţeni sub sloganul “Nu te teme să mă iei în braţe”.

Otelul nu mai prezinta un interes pentru TNGUnul dintre vicepreședinţii Ligii Suporterilor Gălățeni, Marian Brăilescu, a relatat despre discuțiile purtate de LSG ’93 cu administratorul judiciar al Oțelului, Mihai Bojincă. Despre procesele în care este implicat Oțelul a spus:

Otelul vs Dacia Unirea BrailaLa Divizia Locală de la Digi24 Galaţi, fostul manager sportiv al Oţelului a vorbit despre condiţiile grele pe care jucătorii au trebuit să le îndure şi despre rivalitatea cu Dacia Unirea Brăila pe care o consideră artificială.

Stelian Bordeianu la radioEdiția cu numărul 85 a emisiunii Lider Sportiv este programată astăzi, de la ora 15.00, în direct la ProFM LiderFM (92,4 FM) sau www.liderfm.ro. Printre invitații emisiunii se numără Aurelian “Vivi” Stamate, managerul sportiv al Oțelului și fostul portar de legendă – Stelian Bordeianu. De asemenea, vor fi intervenții telefonice și cu reprezentanți din alte sporturi.

Viorel TanaseLa Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, legenda roș-alb-albastră, Viorel Tănase, și-a exprimat din nou admirația pentru suporterii Oțelului:

Aurelian StamateNoul manager sportiv al Oţelului, fostul jucător de legendă, Aurelian “Vivi” Stamate, a precizat la Sport Total FM că jucătorii au primit 3 salarii dintr-un fond garantat de stat. El i-a lăudat pe suporterii echipei, ba chiar a plusat afirmând că Oţelul mai trăieşte doar datorită fanilor echipei. Stamate este de părere că situaţia actuală a clubului se datorează sistemului şi societăţii în care trăim.

Viorel TanaseLa Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, Viorel Tănase, una dintre legendele Oțelului a vorbit despre situația de la clubul roș-alb-albastru:

Mai multe articole..

Pagina 5 din 45

5
Login sau crează cont pentru a comenta              |