STIRI Stadion “Toată lumea a fost de acord cu primirea Oţelului la Slobozia”

Aici va evolua Otelul acasaAici va evolua Otelul acasaOţelul se vede nevoită să ia calea exilului din sezonul următor, iar conducerea a vorbit deja în mai multe rânduri despre faptul că, în mare măsură, oraşul Slobozia va fi cel care va găzdui trupa noastră la meciurile considerate pe teren propriu în eşalonul secund. Directorul sportiv al defunctei echipe locale AFC Unirea 04 Slobozia, Ilie Lemnaru, a confirmat discuţiile pe acest subiect, explicând că formaţia gălăţeană va fi bine primită de către ialomiţeni.

Conducerea formaţiei noastre va semna un contract cu cei din Slobozia, după ce Federaţia Română de Fotbal va omologa arena respectivă. Reamintim că Oţelul a fost dată afară de pe stadionul care-i poartă numele şi, din cauza aceasta, ar putea fi nevoită să joace în exil meciurile considerate pe teren propriu în Liga a II-a.

Ilie Lemnaru (director sportiv Unirea Slobozia): "Într-adevăr au fost discuţii cu domnii din conducere de la Oţelul Galaţi, mai precis cu domnul Burcă şi domnul Florin Marin. Au venit, am văzut împreună baza sportivă, am fost împreună la Primărie pentru a stabili despre ce este vorba, contractul, ce trebuie să îndeplinească ca să poată evolua la Slobozia. În principiu, toată lumea a fost de acord. Acum rămâne ca dânşii să se hotărască dacă vin sau nu la Slobozia. Primirea echipei din Galaţi ca să vină la Slobozia să joace... toată lumea a fost de acord pentru că publicul din Slobozia este dornic de fotbal şi tot timpul a fost stadionul aproape plin la toate meciurile din Liga a II-a.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Mylky » 18-07-2015 12:36

Aceasta situatie (exilarea clubului cat mai departe de Galati) coroborat cu distrugerea gazonului de pe stadionul "Ancora"... cred ca e mana celor de la "Otelul" (adamescu) pentru a indeparta clubul de suporteri, de galateni, de Galati. Adica cei de la Otelul Galati au facut tot posibilul sa fie contra, au facut tot posibilul sa nu se inteleaga cu femeia ce s-a trezit ca are si ea o bucata din acel terenul de la "Ancora".

Mylky

Login sau crează cont pentru a comenta              |