STIRI Liga 2 Toată lumea așteaptă decizia Tribunalului!

Daniel DajbogDaniel DajbogLa Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, doi dintre jucătorii Oțelului, Eduard Dumitru și Daniel Dajbog, au vobit despre situația la zi a clubului gălățean:

”Am terminat primul ciclu săptămânal. Pregătirile au decurs bine, de marți vom intra în cantonament, sperăm să fie bine. Nu prea ne deranjează că nu vom pleca în cantonament în altă parte, deoarece la Ancora vom fi mai aproape de casă. Sperăm că vom avea toate condițiile să ne putem antrena aici în Galați. Îmi este greu să spun doar un punct slab în parcursul din prima parte a campionatului. S-au adunat mai mulți factori, multe criterii care ne dezavantajează, spre final ne-am mai redresat. Așteptăm decizia Tribunalului, acea decizie va fi singurul factor care ne va influența viitorul apropiat”, a spus Eduard Dumitru.

”Așteptăm să primim răspunsul de la Tribunal în procesul insolvenței. Dacă o să vină un investitor la echipă poate situația se va îmbunătăți, au fost ceva asigurări din partea conducerii, dar nimic concret momentan. Toată lumea așteaptă decizia Tribunalului. Este o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, sperăm că situația se va redresa. În prima parte a campionatului cred că am suferit foarte mult la omogenitate, ne-am strâns târziu în vară, nu am avut timp să ne omogenizăm, nu am avut timp să ne cunoaștem unii cu alții”, a spus Daniel Dajbog.

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |