STIRI Liga 2 TRANSFERURI: “Vom demara discuții cu jucători buni, de Liga a 2-a”

Aurelian Stamate are nevoie de bani in club pentru a putea face transferuri de calitateAurelian Stamate are nevoie de bani in club pentru a putea face transferuri de calitateNoul manager sportiv al Oţelului, fostul jucător de legendă, Aurelian “Vivi” Stamate, a vorbit la Sport Total FM despre planul de redresare al clubului gălăţean. Noul conducător a precizat din start că a venit să pună umărul la salvare, dar a şi explicat că e nevoie de o infuzie de capital pentru ca echipa să aibă bani de cantonament şi de transferuri în această iarnă, pentru a avea şanse reale de a scăpa de retrogradare!


Vivi Stamate (manager sportiv Oţelul): „Trebuie să găsim soluții pentru data de 13 ianuarie, când se va pune pe tapet planul de redresare al echipei, care sperăm să fie aprobat pentru a ne continua activitatea. După 23 de ani de activitate în acest club nu puteam să nu pun umărul la salvarea echipei. Pe 11 ianuarie ne vom reuni, apoi vom avea un cantonament și câteva meciuri amicale. Avem nevoie de o infuzie de capital la echipă ca să putem să continuăm activitatea. Când vom primi asigurări în acest sens vom demara discuțiile cu jucătorii buni, de Liga a 2-a, care să ne ajute la luptă pentru evitarea retrogradării.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Arkan » 17-12-2015 12:48

Nea Vivi, ca sa facem haz de necaz: dupa ce banii din club s-au sifonat cu asigurari, macar asigurari sa primim ca cineva va face si o infuzie de capital :)

Arkan

Login sau crează cont pentru a comenta              |