STIRI Liga 2 “Trebuie să câștigăm pentru a spăla rușinea”

Miron marcand in poarta BraileiMiron marcand in poarta BraileiEchipa Fan Club FC Oțelul Galați a întrebat câțiva jucători roş-alb-albaştri despre ultima etapă care se va disputa în acest an, și anume partida de pe teren propriu cu Rapid CFR Suceava, care va avea loc sâmbăta aceasta, de la ora 11. Să vedem răspunsurile:


Andrei Marus: „Cu siguranță nu va fi un meci ușor, dar noi o să facem tot ce ne stă în puteri să câștigăm, să mai îndulcim amarul turului ăsta de campionat, cu atât mai mult că această ultimă etapă va fi în fața propriiilor suporteri.”

Eduard Dumitru: „Meciul cu Suceava sperăm să fie prima gură de aer de care avem nevoie pentru a ieși din pasa asta proastă și sperăm cu acest ultim meci să ne facem o vacanță mai ușoară și să nu ne rămână decât să ne pregătim bine la iarnă și să ducem echipă unde ar trebui să fie.”

Cosmin Miron: „Un meci pe care trebuie să îl câștigăm pentru a mai spăla din rușinea acestui parcurs din campionat.”

Fan Club FC Oțelul Galați

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bigsorin » 04-12-2015 12:03

trebuie remaniat lotul,adusi jucatori cu experienta care vor sa joace fotbal
+1

bigsorin

  •  
  •  

#2 bigsorin » 04-12-2015 12:12

vivi stamate nou lmanager sportiv
+1

bigsorin

  •  
  •  

#3 geo007ro » 04-12-2015 15:34

Nu aveți nici un pic de respect pentru culorile noastre. Sunteți niște nesimțiți! Înțeleg că vă e greu, că nu sunt bani, dar pe teren voi intrați. Și ne pătați numele prin prestațiile voastre. Voi sunțeți cei care ați crescut cu Tofan, Tanase, Vali Stefan, Vioară, Pena, Paraschiv, Costin. Ati visat sa jucați in tricoul primei echipe...Iar acum, în aceste momente grele, când vi se acordă șansa, vă bateți joc de ea. Măcar nu mai intrați în teren, punem lacăt și cu asta basta. Și luat de la zero. Dacă voi, foști juniori ai echipei, galateni de-ai noștri, nu arați pământul pentru Oțelul, atunci cine o va face?
+1

geo007ro

  •  
  •  

#4 Devilutzu » 04-12-2015 20:40

Excelent spus,daca voi copiii nostri,galateni,cres cuti aici nu arati terenul atunci cine? Sunteti doar niste ignoranti egoisti,trage fiecare pentru el sa plece mai repede de aici. In momentele astea mi-as dori un lot ca a celor de la pojorata,portar gras, jucatori lipsiti de experienta si nume dar fara vedetisme,aere,freza ti increzuti egoisti si cu forta de grup cum eram noi candva,cu dorinta de victorie pentru echipa nu pentru realizari personale. Cu durere o spun ca voi nesimtitilor nu sunteti echipa mea. Iubesc emblema si culorile si atat.
+2

Devilutzu

Login sau crează cont pentru a comenta              |