STIRI Liga 2 ”Trebuie să facem orice este posibil pentru a lua puncte”

Daniel FloreaDaniel FloreaLa Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, antrenorul Oțelului, Daniel Florea, a declarat că echipa sa trebuie să facă toate eforturile posibile pentru a câștiga puncte:

”Pentru noi este foarte importantă suprafața de joc. Și pe această cale țin să le mulțumesc celor care au înțeles situația clubului nostru, au înțeles că jucătorii tineri trebuie să crească pe o suprafață de joc bună. Pentru mine este o dezamăgire ultimul rezultat. Mulți oameni fac eforturi imense, iar noi, jucătorii, staff-ul tehnic, nu am înțeles că trebuie să arătăm altfel. Eu tot timpul mi-am dorit să câștigăm cele trei puncte. Trebuie să facem orice este posibil pentru a lua puncte, indiferent că jucăm cu Brăila sau Rapid. Jucătorii trebuie să aibă aceeași atitudine la fiecare meci”, a spus Daniel Florea.

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Redboy » 20-11-2015 09:58

Pai sa facem... Macar un punct sa luam la Calarasi, ca in meciul cu Braila nu concep sa nu luam cele 3 puncte.

Redboy

  •  
  •  

#2 vioara19 » 20-11-2015 20:29

da sa imi bag ceva in acea sprafata de joc... acum aste e problema.. cand altii facand meciuri memorabile pe un gazod vai de capul lui atunci nu mai era vb de suprafata de joc... fotbalistii adevarati joaca si pe ciment cum jucam in curtea scolii.

vioara19

Login sau crează cont pentru a comenta              |