STIRI Liga 2 Vești devastatoare pentru Oțelul! Situație fără ieșire a clubului nostru

Otelul in pericolOtelul in pericolUltimele vești din tabăra Oțelului au lovit puternic soarta clubului, iar șansele de ieșire din această situație sunt aproape nule!

În primul rând, în plan sportiv, gruparea noastră se îndrepta spre retrogradare, mai ales că avea de înfruntat o INTERDICȚIE LA TRANSFERURI impusă de UEFA, forul european la care s-au plâns mai mulți jucători străini cu privire la neplata drepturilor salariale din partea clubului. Acest lucru a fost ținut ascuns de către cei de la club în speranța că se va mai putea îndrepta ceva după procesul de insolvență. Astfel, degeaba se vorbea de eventuale transferuri chiar și dacă Oțelul ar fi trecut cu bine de proces. În plus, interdicția la transferuri a fost declarată pe termen NELIMITAT! 

Mai departe, administratorul judiciar Mihail Bojincă a prezentat în fața creditorilor același plan de reorganizare din noiembrie 2013! Atunci echipa se afla în prima ligă și erau cu totul altele datele problemei. Sub nicio formă nu avea cum să fie admis planul de reorganizare nicăieri în lume! Ori nu s-a vrut, ori nu s-a putut, dar era clară direcția clubului în privința procesului. Iar discuțiile cu eventualii investitori au fost atât de ascunse încât pare că nu a fost nimic de fapt. 

Toți angajații clubului au fost informați că intră în preaviz și că activitatea clubului va fi suspendată până pe data de 25 februarie! Este clar că dacă până atunci activitatea e suspendată, e practic imposibil ca Oțelul să poată să se prezinte la startul returului din Liga a II-a. Fără jucători, fără perspective de a reîncepe campionatul, fără perspective de a scăpa de faliment, fără viitor. Așa se prezintă situația clubului pentru care zeci de mii de oameni au ieșit în stradă să se bucure.

Comentarii   
 •  
 •  

#1 eddynho » 25-01-2016 18:34

S a terminat... :(

eddynho

 •  
 •  

#2 jean404 » 26-01-2016 01:33

După cum decurg lucrurile se pare că ne îndreptăm inevitabil spre faliment. În caz de aşa o nenorocire nu cred ca ca voi mai apuca vreodată să văd această echipă, mai degrabă va veni primăria cu vreo clona ceva. Nu am cuvinte să mă exprim ce am pe suflet si ştiu că mulţi sunt în situaţia asta. Trist.

jean404

 •  
 •  

#3 nicki55 » 26-01-2016 09:51

Este si mai trist , s-a stiut de foarte mult timp acest lucru ( faliment)dar nu s-a dorit solutionarea ! Cei care sufera si vor suferi , suntem noi cei care am iubit si iubim aceasta entitate . Pacat..

nicki55

 •  
 •  

#4 granata » 26-01-2016 10:52

Vreau sa pornim de la zero,de unde a pornit si nea Puiu!!acum ca nu mai sunt solutii!!Ajunge cu aceasta agonie!!
+1

granata

 •  
 •  

#5 r3b3lul24 » 26-01-2016 11:04

pornim de la zero , dar fara palmares si culori ..... sunt proprietatea lui Adamescu , peste timp vine si el ca armata si ne desfiinteaza din nou .... e o situatie fara iesire din cate se pare , dar o situatie in care sa intrat voit ....ar trebui ca unii sa raspunda pentru faptele lor, dar nimeni nu i trage la raspundere.

Chiar si Bojinica ar trebui tras de nas de catre LSG .... cu ei discuta multe ...dar multe minciuni dupa cum se vede.

Din pacate un club de traditie se pierde din cauza unora care nu au cautat decat interesele lor , acum cu siguranta Marius Stan va incerca sa readuca barca pe apa ....dar sa vedem daca reuseste ceva ....doar el a si adus'o pe uscat , insa puterea financiara a lui Adamescu era alta , acum e la bulau , sa stea acolo pana i dau eu drumu' :))...Nu ar fi rau sa fie dus si prietenul Bojinica langa el ...si nu numai , au mai fost cativa administratori financiari din 2013 pana acum ,,,, se pare ca niciunul nu si'a facut treaba ,.... la puscarie cu ei:d

r3b3lul24

 •  
 •  

#6 romeo » 26-01-2016 11:46

Clarificare : Intre LSG si Bojinca au fost discutii initiale , ba chiar Bojinca a promis ca va insista pe langa Adamescu sa cedeze cu o suma modica creantele catre Liga ( noi am si facut o cerere in acest sens), cu creantele de la Adamescu Liga ar fi avut majoritate in Adunarea Creditorilor si planul de reorganizare ar fi trecut. Numai ca in Decembrie, s-a schimbat totul ..inclusiv atitudinea lui Bojinca ..Adamescu s-a sucit. Din acel moment, Liga nu mai are contact cu Bojinca, s-a dovedit neserios, priviti planul de organizare prezentat catre AC - special pentru a fi respins in temei legal. Chiar si asa Liga a continuat sa sustina echipa, am tras atentia ca treaba cu investitorii galateni este o gogorita a lui Bojinca si asa a fost, o minciuna pentru a mai lungi timpul si pentru asi justifica niste actiuni.
Ce avem de facut ? 2% si sa pornim propria echipa de la zero - sa consultam juristi sa vedem in ce masura numele noii echipe poate sa cuprinda cuvantul drag Otelul ( fara a starni controverse in viitor) , in caza contrar sa intelegem ca Otelul este istorie si ca pentru a avea fotbal in Galati trebuie sa gasim solutii de necontestat.
In privinta primarului M Stan ..sunt prea multe prejudecati aici si parerile sunt impartite. Eu personal - nu includ Liga - cred ca Primarul a avut intentii bune - a respectat legea si sunt convins ca va face tot posibilul sa revenim pe harta fotbalului.
−1

romeo

 •  
 •  

#7 DanielT » 26-01-2016 11:51

Citez pe r3b3lul24:
pornim de la zero , dar fara palmares si culori ..... sunt proprietatea lui Adamescu , peste timp vine si el ca armata si ne desfiinteaza din nou .... e o situatie fara iesire din cate se pare. Chiar si Bojinica ar trebui tras de nas de catre LSG .... cu ei discuta multe ...dar multe minciuni dupa cum se vede.:d


Liga Suporterilor a evitat sa mai discute cu Bojinca de prin noiembrie 2015 pentru ca devenise destul de evident ca usor-usor administratorul judiciar facea jocurile lui Adamescu. Cat priveste pornirea de la zero pentru ca simbolul Otelul sa nu dispara odata cu intrarea in faliment a societatii care a administrat clubul in ultimii ani depinde doar de noi. Nu ar fi greu sa se infiinteze o asociatie sportiva care sa porneasca din liga 4 si care sa reprezinte pasiunea suporterilor. Intrebarea este daca Otelul are suporteri capabili sa faca acest lucru.

DanielT

 •  
 •  

#8 theflyer » 26-01-2016 12:53

Citez pe DanielT:
Liga Suporterilor a evitat sa mai discute cu Bojinca de prin noiembrie 2015 pentru ca devenise destul de evident ca usor-usor administratorul judiciar facea jocurile lui Adamescu. Cat priveste pornirea de la zero pentru ca simbolul Otelul sa nu dispara odata cu intrarea in faliment a societatii care a administrat clubul in ultimii ani depinde doar de noi. Nu ar fi greu sa se infiinteze o asociatie sportiva care sa porneasca din liga 4 si care sa reprezinte pasiunea suporterilor. Intrebarea este daca Otelul are suporteri capabili sa faca acest lucru.


Cred ca ar trebui facute demersurile sa ne interesam care este termenul limita de a inscrie o noua entitate sportiva in campionatul Diviziei a IV-a, in asa fel incat sa putem astepta intai deznodamantul a ceea ce inca mai este Otelul Galati pe care-l stim.
Din cate stiu eu asta se poate afla de la Asociatia Judeteana de Fotbal (daca mai e numele asta). Urmeaza sa vedem care sunt cerintele care trebuie indeplinite pentru a avea drept de joc in Liga a IV-a (stadion, contracte, baremuri, etc.). In functie de astea doua, ne putem stabili un buget si un plan de actiune. Ulterior, va trebui sa ne stabilim si un buget pentru deplasari, hrana, stimulente de efort, remuneratii antrenori si jucatori, potential cantonamente, etc. Ca idee, cred ca se pot semna parteneriate cu CSS-urile din oras si din judet, plus se poate prelua baza de copii si juniori astfel in cat sa nu avem cheltuieli exorbitante cu jucatorii de la inceput. Se poate in Liga a IV-a si fara vedete. In paralel trebuie vazut care sunt cerintele TNG (si administratorului judiciar pentru sigla, culori si palmares).
De retinut este ca toate aceste actiuni trebuie facute coordonat si tot ce inseamna activitatea clubului vor trebui facute cu si de catre suporteri.
Din pacate eu sunt la distanta de Galati, deci unele lucruri nu le pot face in mod direct, dar macar cu o minima contributie financiara sau chiar cu anumite informatii/sfaturi pot veni si eu.
+1

theflyer

 •  
 •  

#9 Aruon » 26-01-2016 14:08

Au distrus clubul asta.
Adamescu,Marius Stan,Bors...L-au distrus.
Otelul a fost DISTRUS!
E doar parerea mea.
+2

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |