Otelul in pericolOtelul in pericolUltimele vești din tabăra Oțelului au lovit puternic soarta clubului, iar șansele de ieșire din această situație sunt aproape nule!

În primul rând, în plan sportiv, gruparea noastră se îndrepta spre retrogradare, mai ales că avea de înfruntat o INTERDICȚIE LA TRANSFERURI impusă de UEFA, forul european la care s-au plâns mai mulți jucători străini cu privire la neplata drepturilor salariale din partea clubului. Acest lucru a fost ținut ascuns de către cei de la club în speranța că se va mai putea îndrepta ceva după procesul de insolvență. Astfel, degeaba se vorbea de eventuale transferuri chiar și dacă Oțelul ar fi trecut cu bine de proces. În plus, interdicția la transferuri a fost declarată pe termen NELIMITAT! 

Mai departe, administratorul judiciar Mihail Bojincă a prezentat în fața creditorilor același plan de reorganizare din noiembrie 2013! Atunci echipa se afla în prima ligă și erau cu totul altele datele problemei. Sub nicio formă nu avea cum să fie admis planul de reorganizare nicăieri în lume! Ori nu s-a vrut, ori nu s-a putut, dar era clară direcția clubului în privința procesului. Iar discuțiile cu eventualii investitori au fost atât de ascunse încât pare că nu a fost nimic de fapt. 

Toți angajații clubului au fost informați că intră în preaviz și că activitatea clubului va fi suspendată până pe data de 25 februarie! Este clar că dacă până atunci activitatea e suspendată, e practic imposibil ca Oțelul să poată să se prezinte la startul returului din Liga a II-a. Fără jucători, fără perspective de a reîncepe campionatul, fără perspective de a scăpa de faliment, fără viitor. Așa se prezintă situația clubului pentru care zeci de mii de oameni au ieșit în stradă să se bucure.