STIRI Stadion WE ARE OŢELUL / THIS IS GALAŢI!

FOTO dunareabatrana.roFOTO dunareabatrana.roSuporterii Oţelului au avut parte de o surpriză la revenirea pe stadionul din Ţiglina III. Spectatorii de la Tribuna 1, singura zonă în care s-a permis accesul fanilor în afară de peluze, au putut admira noua estetică a băncilor de rezervă şi a cabinei observatorului. Acestea au fost colorate în roş-alb-albastru aplicându-se un autocolant însoţit de câteva mesaje cu priză la public.

În stânga, în zona rezervată echipei gazdă a fost inscripţionat mesajul “WE ARE OŢELUL” (Noi suntem Oţelul), în zona de observare avem "ONE TEAM, ONE DREAM, ONE HEART" (O echipă, un vis, o singură inimă), iar în partea dreaptă, oaspeţii sunt întâmpinaţi cu mesajul “THIS IS GALAŢI” (Aici e Galaţi). Nu ştim cine este artizanul mesajelor, dar persoana respectivă merită o bilă albă, atât pentru mesajele simple, dar inspirate, cât şi pentru că au fost folosite culorile clubului în acest mod ingenios.
Sloganurile prezentate mai sus aduc foarte mult cu discursul fostului antrenor al Oţelului, germanul Ewald Lienen, ale cărui cuvinte emoţionante înaintea unui meci decisiv cu ACS Timişoara au făcut înconjurul Ligii 1, după ce Dunărea Bătrână a realizat un filmuleţ intitulat "Acesta e stadionul nostru, clubul nostru, casa noastră!" cu ajutorul vorbelor pline de patos ale tehnicianului nostru din acea perioadă.

www.dunareabatrana.rowww.dunareabatrana.ro

dunareabatrana.rodunareabatrana.ro

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 07-09-2015 13:48

Foarte frumos gestul si mesajul pe care il transmite..Felicitari

Iar Ewald Lienen ramane cu siguranta,unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-a avut Otelul..s-a vazut ca stie meserie,era un profesionist desavarsit si un om care trebuia sa ramana la carma echipei multa vreme,insa nu s-a vrut asta.Daca el era antrenor in sezonul trecut ,in continuare,nu cred ca acum mai eram in liga 2 ci jucam tot in liga 1....dar cand nu vrei performanta ,renunti la Lienen si ii aduci pe amatori gen Weiss,Selymes..

RESPECT EWALD LIENEN!
+2

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |